PARTYINFO

 

FREAKS NIGHT

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Revolution
DJs:
Laydee Jane (CH), X-Calibur (CH), Follow M! vs Fuko (4 decks show, Freaksdjs.com), Petr Holman (Petrholman.cz), Dejff (Dejff.com), Esch (Freaksdjs.com)
Info:
clubrevolution@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 CZK
kapacita omezena - 400 lidí
 
 
Představujeme DJe Fuko a DejFF

David Balek aka DejFF – člen a spoluzakladatel FreaksDJs.com

David se na parties pohybuje už nějaký ten pátek, přesněji 10 let- po takové době by si ledaskdo řekl, že je čas se usadit a skončit s „divokým“ party životem, kor když má člověk třicítku na krku. David si ale už dlouho pohrával s myšlenkou vyzkoušet si DJing na vlastní kůži, chyběl mu k tomu ovšem ten správný prvotní impuls, který mu dal až jeho kamarád Michael Burian. Až ten Dejva vyprovokoval k akci a ten to vzal skutečně zodpovědně. Pořídil si gramce, nějakou chvíli strávil za zády několika svých kamarádů DJ´s, kteří ho naučili základním technikám hraní a zbytek byl na něm. Po několika měsících tréninku přišlo premiérové vystoupení v klubu Kaktus v Čelákovicích.

leftMezi hudebními styly u Dejva jasně kraluje progressive. Tento styl si ho získal již dávno- jak David sám říká, je to výborný kompromis mezi housem a technem. V jeho setech můžete slyšet ale i electro, wet&hard a trance. 

David je velkým fanouškem skupiny Depeche Mode, takže asi není žádné překvápko, že jeho oblíbenou specialitou je Depeche Mode Remix set, který je pro všechny příznivce této legendární skupiny opravdovou lahůdkou.

„Rozjet“ to na party bylo pro Dejva vždycky samozřejmostí, takže když to zázemí dovoluje tančí i za gramcema, což David považuje za výborný prostředek komunikace s davem.

DejFF je v současné době rezidentem  party VERTIGO v klubu Kaktus v Čelákovicích a párty FREAKSNIGHT v klubu Beseda v Děčíně a v klubu Revolution v Brandýse nad Labem. Takže teď už víte, že Dj DejFF je ten pravý šílenec pro vaší party aneb "LECGOU PARTY" Jo, a víte proč si David říká DejFF? No přece protože proto, a vůbec!


DJ FUKO vlastním jménem Filip

DJ FUKO – začíná hrát v roce 1997, kdy „pouští“ hudbu ve stylu hip-hop,rock,funky a tech-house po místních klubech, ale z CD.

Později dostává šanci zkusit si zahrát na gramofony. Míchání z gramofonů ho okamžitě zaujalo a mixování z cd okamžitě pověsil na hřebík. Začíná trénovat a za pár měsíců se představuje za mixážním pultem se svým prvním setem. Nebylo to sice perfektní, ale lidi moc zaujal, protože byl první v Čelákovicích, kdo představil taneční hudbu.

V roce 1999 si kupuje svoje vlastní gramofony, pouští se do pořádného tréninku a zdokonaluje se v mixování. Vybírá si vinyly ve stylu: house, tech-house, trance progressive, techno, disko-hard-house, breakbeat,…´Jeho sety jsou stylově velmi barevné a dostávají štávu. Tím si začíná získávat publikum .

V roce 2001 se k němu přidává  Dj Follow M, se kterým začínají pořádat party v nově otevřeném klubu X-tempo. Jejich party začínají být oblíbené a získávají residentní noc v klubu Kaktus, kde mají každý měsíc noc s názvem "MYSTERIOUS NIGHT", která se časem přejmenuje na "VERTIGO". Tuto noc s nimi pořádá Dj Dejf a DJ Esch, kteří společně s DJ Fukem a DJ Follow M tvoří partu FREAKS DJ´S, kteří také mají od října 04 residentní noc v klubu Beseda v Děčíně a jejich akcičky tam slaví velkého úspěchu. Mj.může nabídnout show spolu s Dj Follow M na 4 gramofony.

Za svůj první úspěch považuje hraní v pražském klubu DUPLEX po boku Michaela Buriana, se kterým se poté setkává na BEACH PARTY v Čelákovicích a v děčínském klubu BESEDA.

Dále live-set na BONTON RADIU DJ´(Vítův tanec LIVE) a radiu EVROPA 2 (Dance Extravaganza)

Kluby, ve kterých jste mohli Dj Fuka slyšet: X-TEMPO, M.O.R.D., PŮDA, DOWN TOWN, BLACK BRIDGE(NIGHT CLUB), ATLANTIC, KAKTUS, již zmíněný klub DUPLEX, BESEDA a.j.

Za svojí dosavadní kariéru si Fuko zahrál společně s DJs:

RAJU, PROCHY, MADMAN, MICHAEL BURIAN, PAVEL KREJDL, ADAM CLOUD, ENRICO, K.SANDRA, M.ŘEŘICHA, NAILER, CHRIS SADLER, P.C., SAMUEL WEGA, MARCUS COOPER, JAN KESSLER, ORBITH, MILAN BURIAN...

 
Freaks Night s Laydee Jane a Petrem Holmanem

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016