PARTYINFO

 

COMPACT BASS

Datum konání:
20.05.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - U-klub
DJs:
Nika77 (Techno.cz), Hyde (Fabric), Rawent vs. Proovan (Depo9) special set 4phono 2mix, Caca (Omega Rec.), Haana (Boca Juniors)
Popis:
vstup 100 CZK
Line-up:
20:00 – Rawent - intro
21:00 – Caca
23:00 – Hyde
01:00 – Nika 77
03:00 – Rawent vs. Proovan - special set 4phono 2mix
05:00 – Haana
 
 
Compact Bass s Nikou 77 a Hydem
Na pátek 20.května je připraveno druhé pokračování party Compat Bass. Místem konání akce je olomoucký U-klub, který se nachází v areálu VŠ kolejí, hned za prostorem Envelopy. Připraven pro Vás bude opět kvalitní zvuk spolu se světelnou show. Otevřeno bude již od 19:30 hod a start djs začne ve 20:00 hod. Těšit se můžete celkem na šest domácích djs.
 

Hlavním tahounem party bude resident ostravského klubu Fabric dj Hyde (Roman Hyde), který se u nás řadí mezi technicky nejvyspělejší djs. Roman během posledních dvou let prošel hudebními změnami a představí se ve svém dvouhodinovém setu, plném nekompromisního deetroitského techna. V Olomouci již několikrát vystoupil a pokaždé sklidil velmi pozitivní ohlasy od publika.

Jedinou zástupkyní ženského pohlaví je djka Nika77, která hraje pod hlavičkou Techna.cz. Stejně jako dj Hyde, bude mít ve svém setu dvouhodinový prostor Vám dokázat, že patří mezi špičku taneční scény u nás. Nika má svůj osobitý styl. Při minulé návštěve Olomouce si jí publikum velmi pochvalovalovalo. Ne jinak tomu bude určitě i na Compact Bassu. Zbývající djs jsou Vámi známí olomoučtí djs Rawent, Proovan, Caca a Haana. Rawent se představí v hodinovém intro setu. Po něm na něj naváže dj Caca. Lahůdkou bude určitě vystoupení djs Rawent vs. Proovan, kteří opět zamasírují ze čtyř gramofonů a dvou mixů. Line up uzavírá zástupce agentury Boca juniors, olomoucký dj Haana.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016