PARTYINFO

 

EVOLUTION

Datum konání:
30.04.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
E.S.W.L., Pico (SK), Martin Gredner (Fabric)
Info:
http://www.fabric.cz
Line-up:
22:00-00:00 Eswl
00:00-02:00 Dj Pico
02:00-05:00 Martin Gredner
 
 
Slovák Pico na Evolution ve Fabricu
V jarním vydání Evolution se po vynikajícím výkonu talentovaného dje Michaela C objeví člověk, který vlastně Evolution apolečně s rezidentem Martinem Grednerem zahájil – dj Pico.
 

Tento dj patří mezi slovenské hvězdy progressive a progressive trance a jeho zářijové vystoupení na první Evolution patřilo k jedněm z nejlepších.

Je také majitel značky Beautifull Things (BT), pod kterou vznikají pravidelné progressive party a kde si také zahrál také Martin Gredner.

O kvalitách dje Pica svědčí i fakt, že si zahrál v klubu Radost FX po boku dje Judge Julese, vítězíc v soutěži, které se zúčastnilo neuvěřitelných 159 DJs z Čech a Slovenska! Martin Gredner, který se umístil na skvělém 4.místě v anketě CDMA za rok 2004 slibuje set plný skvělých emotivních novinek, jak jinak, než z oblasti progressive house/trance. V době, kdy proběhne Evolution už bude spuštěna stránka www.martingredner.com, na které najdete spousty zajímavostí a novinek z oblasti progressive music!

A kdo je dalším hostem dje Martina Grednera? DJ ESWL, který ve Fabricu už vystoupil a bude celou party rozjíždět od 22 hodiny. Zcela jistě výborně připraví půdu Picovi a Martinu Grednerovi, který Evolution ukončí.

Všichni, kteří chtějí prožít emotivní noc spojenou se skvělou muzikou by tuhle noc 30.4. měli navštívit!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016