PARTYINFO

 

COLOURS OF RESET

Datum konání:
15.04.2005 - pátek
Místo konání:
Lovosice - Quintrix
DJs:
blue jungle drum&bass stage - Craig Hampson(white&round UK), Trilogy vs Mc Bordel (lebky), Dave vs Mc Vojtaano (quintrix), Ya-Neck (Salt city crew), Direct (lebky), Mushroom (salt city crew), Elmis (quintrix)

orange techno stage - Daho & Ginger (nula 2), Monotype (techno.cz), Paskvill (quintrix murder boyz), E-Vad (sway way), Tash (quintrix murder boyz), Tessa (quintrix)
Info:
http://www.quintrix.wz.cz
quintrix.club@seznam.cz
Popis:
spojení dvou kultovních nocí v jednu, velké otevření druhé stage v klubu quintrix.2 X bary, 4 xfotbálky, světla, zvuk, dekorace, projekce and more
 
 
Lovosický klub Quintrix otevírá druhou stage
Quintrix je 1.hudební alternativní klub v Lovosicích, který byl vybudován z nebytových prostor pod klasickým komunistickým objektem typu KD+Jednota, který stojí v každém městě. Vstup do klubu se nachází u nákladových ramp z druhé strany objektu.
 

Klub byl budován za stále dřiny přibližně 9 měsíců a byl zkolaudován na konci září roku 2004.
V klubu  určitě najdete  4x ligové fotbálky Rosengart,velkoplošná videoprojekce, 5,5 kw turbo sound systém, velký bar atd. Nyní otevíráme druhý prostor kde je vytvořena druhá hudební produkce... 15.4. to bude mazec. Co je nejlepší na tomhle místě jsou bezkonkurenčně lidi!!!

Přijďte se přesvědčit i vy na Colours of Reset. Party, která vznikla spojením dvou zavedených večírků Colours of breakz a Reset. Na zahajovacím večírku se tak představí celá řada zajímavých a kvalitních jmen jak z šuplíku rozlámaného, tak i z šuplíků ze skříně techno.

Vstupné je na Colours of reset rozděleno tak, že do 22.hodiny je vstupné 50,- Kč a po 22.hodině 80,- Kč.

Pro bližší informace nejen o této party kontaktujte klub Quintrix skrze www stránky www.quintrix.wz.cz nebo skrze mail quintrixclub@quick.cz.

Těšíme se na Vás

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016