PARTYINFO

 

INFINITE TRIP

Datum konání:
30.04.2005 - sobota
Místo konání:
Kostelec nad Labem - Mystery
DJs:
Rewiss, Levis (Technisco.cz), Daun (CZ)
 
 
Útulný klubík kousek od Prahy
Jen málokdo ví, že je možné zažít výbornou party se známými DJi, pokud zajedete těsně za hranice Prahy. Konkrétně do Kostelce nad Labem, kde po 5 letech na místě bývalé vinárny DJ Daun otevřel nový útulný klubík Cafe bar.
 

Pouhým nahlédnutím do line-upu zjistíte, že je opravdu z čeho vybírat: jména jako Dan Cooley (Clubber.cz)), Airto (Roxy Booking), Texx (Mecca,Praha), Pete Walk (Trend Music), Lucas (Roxy Booking) Evson (Studio 54 Praha), MarcoS (Studio 54 Praha), Marko Jelič (Clubber.cz), Bo.Dan (Roxy Booking), Wega (Bukanyr Booking), Petr Holman (PHP Production), jsou zárukou opravdu rozjetého večírku ve stylu house, techhouse, progressive a trance.

Produkce se samozřejmě  snaží i do budoucna zvát zajímavé tváře a tento měsíc se rozjede série pravidelných rezidentních happy mejdánků  DJky Evson, Pete Walka a Marka Jeliče... 

K ideálně strávenému večeru přispívá i útulné  domácí  prostředí a příjemná obsluha, připravená Vám ochotně naservírovat cokoliv ze široké nabídky sortimentu za nanejvýš přijatelné ceny. V klubu je  taneční parket i dostatek míst na sezení.Teď už jen zbývá přesvědčit se na vlastní oči.

Příjemnou zábavu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016