PARTYINFO

 

BUMTARATA SESSION

Datum konání:
29.04.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Escape
DJs:
Suki (sound one / let it roll), Beast67, Marihai, Freakox(drumandbass.cz), Canabees (escapenet.cz)
Info:
http://www.shakalcrew.tk
dj.cnb@seznam.cz
 
 
Bumtarata Session
Na dalším pokračování drum & bassové klubové noci Bumtarata session, konající se 29.4. v libereckém klubu Escape, si všichni, kdo mají rádi bubny a basy příjdou znovu na své.
 

Jako hlavní host vystoupí dj Suki. Suki se na české scéně pohybuje již řadu let a to nejen jako vynikající dj, ale i jako pořadatel vyhlášených festivalů a open airů jako třeba  velmi populární Let it roll, Drumstation nebo Back2jungle. Jeho djské sety se skládají z nejaktuálnějších počinů současného nu school jump upu.

Jako další se představí trio djů starajících se o web drumandbass.cz: Beast67, Marihai a Freakox. Všichni jsou djs s dlouholetými zkušenostmi. Beast67 se v roce 2002 umístil na 2. místě Czech DJ Avards a zahrál si po boku např. novozélandských Concord Dawn.

Marihai se kromě hraní věnuje také tvorbě vlastních tracků, které jsou velmi dobré. Má rád temější energickou část drum & bassového spektra.

Od Freakoxe můžeme čekat set proložený prvky trance’n’bassu a nu elektra, což jsou nové trendy a moc často se neslyší. Check it!

Z domácího libereckého prostředí se představí rezident těchto akcí a klubu Escape, dj Canabees, který je členem seskupení djů Shakal Crew a na domácí scéně se těší stále větší oblibě. Je zároveň pořadatelem této akce.

Do klubu se dostanete tramvají č. 2 ze stanice Museum. Klub se nachází v bývalém sklepení z levé strany libereckých lázní. Další info najdete na www.escapenet.cz nebo www.shakalcrew.tk.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016