PARTYINFO

 

POSITIVE VIBES III.

Datum konání:
06.05.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Koogi (techno.cz), Romana (ext-dust), IM Cyber, Paolo Mercy (ytp), Baloon (ytp), Shede (ytp)
alternative stage - harhouse Disharmonic (ytp), psytrance Loudspeaker (uz-back), techhouse Felix a Kosi (ytp), technohardcore Riscaldamento Elettrico (uz-back)
Info:
http://www.ytp.cz
tomas.vlcek@ytp.cz
Popis:
vstup 60/90 CZK
 
 
Positive Vibes III
Již po třetí se bude konat klubová akce Positive Vibes, která se pomalu a jistě stává klasickou drum & bass nocí v Olomouci. Party se bude konat tentokrát na Envelopě, která je schopna pojmout více lidí a šatna je zde také dostatečná. Drinkem této noci bude opět Redbull s vodkou.
 

Hlavním aktérem této party je zkušený drum and bassový dj Koogi, který přijal naše pozvání. IM Cyber bude první djka, která se představí na Positive Vibes. Hned po IM Cyber přijde další djka a to Romana, která vystupuje pod hlavičkou ostravského ex-dustu. Dále zde vystoupí trojce djů hrající pod hlavičkou ytp a to dj Shede, Baloon a Paolo Mercy. Posledně jmenovaný je rezidentem této klubové noci a opět si pro vás připravil super setík a uzavírá šestici djů, kteří se představí na hlavní stage "pozitivních vibrací". Můžete se těšit na opravdu skvěle namíchaný koktejl beatů.

Novinkou je druhá stage, na které budete mít možnost poslechnout si ne zcela klasické styly, které se obvykle hrají na akcích. Hardhouse vám představí dj Disharmonic, psytrance dj Loudspeaker, techhousový battle si rozdají Felix a Kosi. Riscaldamento Elettrico nakonec zahraje technohardcore.

Druhé pokračování bylo nabité energií a doufáme, že trojka se ponese v tom samém duchu. Tak přijděte zase zapařit, zakalit a užít si určitě kvalitní party.

Vstupné je 90,- na místě nebo v předprodeji 60,- (Titty Twistr Olomouc & Hotel Envelopa).

www.ytp.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016