PARTYINFO

 

ELEKTRIK

Datum konání:
06.05.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Orbith, Joshek, Ixer
Live:
Scan X (F-Communications/FR), Southeast
Popis:
vstup 140/170 CZK
 
 
Scan X na Elektrik
DJ Orbith má konečně residentní noc i v Brně! Vypadalo to už trochu podivně, že Orbith, ač odmala kopající za Brno, objíždí se svým zábavným stylem elektra celou republiku, má residenturu v Praze v Roxy, ale rodné Brno bylo stále pozadu…
 

Levelb production tedy společně s Djem Orbithem rozjíždí v klubu Fléda novou noc s názvem ELEKTRIK. Poté, co se jeho Elektra stala v Roxy jednou z nejúspěšnějších nocí, tak se její obdoba s názvem ELEKTRIK nastartuje i v klubu Fléda! Budeme tak mít pravidelně možnost slyšet to nejlepší jak z českého elektra, tak světové špičky!

Scan-XNa úvod si DJ Orbith pozval jeden z nejlepších live actů na světě – SCAN X! Scan X byl v roce 96 vyhodnocen jako nejlepší live act v mnoha zemích, je blízký spolupracovník Laurenta Garniera a zvukovým inženýrem jeho posledního alba. U nás již vystoupil mnohokrát na nejprestižnějším elektronickém festivalu Summer of Love v techno setu, na Flédě se poprvé v ČR předvede ve special live electro concertu!

Jako resident samozřejmě nemůže chybět aktuálně 3. nejpopulárnější dj v Dance Awards DJ Orbith, který tak konečně zapustí residentní kořeny i v Brně. Dalším live actem pro tento večer bude projekt Jergena a Hubisse – Southeas live. Southeast poslední dobou velmi úzce spolupracují s DJ Orbithem na novém společném materiálu, který tak zazní na veřejnosti poprvé oficiálně živě. V lineupu pak nechybí ještě jedni z nejnadějnějších elektro djs v ČR – Ixer a Joshek!

Levelb production slibuje pro tuto noc nadstardní posílení světelného parku, projekci a slevové akce na vybrané nápoje!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016