PARTYINFO

 

TRANCE ANTHEMS

Datum konání:
04.05.2005 - středa
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Michal Jirák & Petr Holman, Michael C, Bo.Dan, Levis
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Trance na Bukanýru
Oblíbený pražský houseboat Bukanýr (náplavka Na Františku, pod Čechovým mostem, nedaleko Právnické fakulty UK a hotelu Intercontinental) rozšiřuje provozní dobu a v týdnu otevírá už ve středu. V tomto stylovém a dosud převážně houseovém „klubu na vodě“ se bude od 4. května každou středu hrát u nás druhý nejoblíbenější žánr (alespoň podle výsledků ankety Dance Avards 2004), a to trance.
 

 Za projektem „Trance Anthems“, jak se budou parties jmenovat,  stojí dýdžejsko-moderátorská dvojice Petr Holman a Michal Jirák spolu s internetovým rádiem Live61.com. Opening party, která bude 4. května, byste si neměli nechat ujít, protože se tam sejde téměř kompletní česká tranceová špička. Rezidenti Petr Holman a Michal Jirák si pozvali pardubického dýdžeje a také moderátora Michaela C, který se dere velmi rychle vzhůru. Mladou tranceovou krev bude zastupovat dj Levis a progressive trance/house pak dj Bo.dan. Očekává se také mnoho zajímavých VIP hostů a celebrit. Otevírá se už v šest v podvečer a první dýdžejský set začne o dvě hodiny později. Šanci proto budou mít i ti, kteří musejí ráno do práce nebo do školy. A ti, kteří si mohou přispat, jistě uvítají, že se bude hrát nejméně do třetí hodiny ráno.

 holmanA co má s projektem společného rádio Live61.com? Na to odpověděl Petr Holman: „Společně s Michalem Jirákem máme na tomto rádiu každé úterý od osmi večer tranceovou show „Trance Anthems“. V tomto pořadu představíme vždy hlavního hosta středečních trance parties na Bukanýru. Odvysíláme s ním rozhovor a pustíme vám i nějaký jeho setík a ve středu ho pak uvidíte a uslyšíte live. My pak na Bukanýru zahrajeme novinky nebo i starší desky, které nás něčím zaujaly a které jsme den předtím hráli v rádiu. Trance Anthems. Na lodi bude tedy jakási živá obdoba naší rádiové show. Ale možností, jak provázat Trance Anthems na lodi a v rádiu je pochopitelně mnohem víc.“  I nově otevřené středy na Bukanýru nabídnou to, na co jste zvyklí –  stylové klubové prostředí, pití za přiměřené ceny a vstup jako vždy ZDARMA! A tady je program Trance Anthems na květen:

3.5. TRANCE ANTHEMS - nalaďte  si každé úterý internetové rádio www.live61.com,
 20:00 - 22:00 hod.

4.5. Grand Opening Party (houseboat U bukanýra)
 - Michal Jirák & Petr Holman + Michael C, Bo.Dan, Levis

10.5. TRANCE ANTHEMS nalaďte  si každé úterý internetové rádio www.live61.com,
 20:00 - 22:00 hod.

11.5. TRANCE ANTHEMS (houseboat U bukanýra)
- Michal Jirák & Petr Holman + Goes-F, Molczik

17.5. TRANCE ANTHEMS nalaďte  si každé úterý internetové rádio www.live61.com,
 20:00 - 22:00 hod.

18.5. TRANCE ANTHEMS (houseboat U bukanýra)
- Michal Jirák & Petr Holman + Bo.Dan, Paul Andrews

24.5. TRANCE ANTHEMS nalaďte  si každé úterý internetové rádio www.live61.com,
 20:00 - 22:00 hod.

25.5. TRANCE ANTHEMS (houseboat U bukanýra)
- Michal Jirák & Petr Holman + Wega, Majklhauske

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016