PARTYINFO

 

ELECTRONICA 04

Datum konání:
23.04.2005 - sobota
Místo konání:
Trutnov - Vision
DJs:
Spyro (UnitedMusic), Monotype (Techno.cz,AON), Lajka (TechnoTrutnov), Moon (Moonprojects)
Live:
Trancegate (Mountaingate)
Popis:
vstup zdarma, start 20:00
 
 
Poslední party v trutnovském klubu Vision
Na tento večer jsem pro vás pod hlavičkou "moonprojects & vision" připravili poslední akci v trutnovském klubu Vision, který následně končí svou činnost. Pozvání přijali a přijedou zahrát pánové Spyro a Monotype, svůj live set zahraje na trutnovsku známý Trancegate a vše doplní trutnovští rezidentni Lajka a Moon. Takže je opravdu na co se těšit…:o)
 

Spyro, kterého zdobí nejen vynikající technika a vytříbený vkus, ale také i titul Objevu roku 2004 v DanceAwards ve Visionu vystoupí poprvé a rovnou jako hlavní host. Monotype se představil již na předešlém 3.dílu, ale to nás neodradilo jej po předvedeném setu znovu zavolat. Trancegate patří k prvním live actům, které se v ČR objevily. Jeho účast na posledním techno večírku v trutnovském Visionu je samozřejmou nutností stejně jako účast rezidentů Lajky a Moona.

Vše doplní dekorace a doufejme i pohodová nálada, na které nebude znát, že je to úplně poslední akce v prostorách klubu Vision… nebude chybět fotbálek, veselý barman, natož dobrý zvuk.

Malá pozornost pro návštěvníky: vstup bude po celou dobu konání akce zadarmo… a tímto bychom rádi poděkovali všem zúčastněným djům za vstřícné jednání a výbornou spolupráci a podporu této akci…

Jménem všech skvělých lidí, kteří se podíleli a podílejí na chodu klubu děkujeme všem, kteří Vision navštívili a všem, kteří v něm vystoupili.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016