PARTYINFO

 

ANTISTATIC WARM UP HRADHOUSE 2005

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Frýdek-Místek - KD Válcoven plechu
DJs:
Chris Cowie (UK), Slobodan (Swe), Miss Innocent (CAN), Strontium (UKR), Lucca, Kaisersoze, BB Mike, Spyro
Popis:
světelný park Unique Light Performs Green laser, zvuk Quix , ovoce na stolech zdarma, 4 gogo
 
 
Antistatic: last info Chris Cowie - rozhovor
Rozhovor se Slobodanem
Malý vzrůstem, ale umí vysoko skákat a rozhodně nehrozí, že vás neohromí svým hudebním projevem. Nejen toto je Slobodan. Aktuální rozhovor s ním pro vás připravili pořadatelé oblíbené severomoravské party Antistatic.
 

Ahoj Staffane, v ČR jsi dlouho nehrál. Jak se těšíš na vystoupení 24.06.2005 na akci Antistatic ?

Ahoj, je to jen chvilka, co jsem minulé léto hrál na obrovském festivalu. Opravdu se moc těším na akci na 24. ČR je jednou z mých nejoblíbenějších zemí k hraní. Vždycky jsem zde strávil hezký čas. Balo to vždy :o)

Můžeš nám blíže specifikovat zvuk, který v současné době prezentuješ a jaké producenty preferuješ ?

Pořád hraji techno. ..... není to v pravém slova smyslu, ale porád je to tvrdé, funky, a tmavé.

V dnešní době je u mnoha DJs nepostradatelným kolegou při hraní " Final scratch ". Co si o této novince
myslíš a používáš " FS " i ty ?

Zatím jsem to nepoužil. Zkoušel jsem to několikrát, sice je to  užitečný nástroj. Ostatně i proto, že nemusíte nosit okolo 25 kg desek.

Na Antistaticu budeš hrát s naší top DJkou Luccou, která v současné době boduje i jako producent.  Znáš nějakou její tvorbu ?

Myslím, že to bylo poprvé na “Acapulco”. Na remixu s Umekem. Líbilo se mi to.

Co je u tebe nového, co se týká hudební produkce ?

Dobře, na chvíli jsem se pokoušel, jak víš být mimo techno a nyní se pokouším zavádět nějaké své nové myšlenky. Před tím jsem na to neměl čas. Teď už na to mám čas a tak zkouším trochu experimentovat. 

Jaký máš názor na drogy na taneční scéně  ? Je jasné, že tady byly, jsou a budou. Myslíš si, že se tomu dá na parties nějak zabránit ?

Lidé, kteří jsou pod vlivem se pohybují ode zdi , ke zdi. A když chtějí brát drogy, dovolte jim to, ale myslím si, že jim chybí zkušenosti a jsou padlí na hlavu.

Nebudu se tě ptát jestli chodíš ve volném čase po horách nebo jezdíš na kole, ale zajímalo by mě jestli se někdy odreaguješ na " PC " nebo třeba " Playstationu " nebo podobné herní konzoli ? 

Ano, samozřejmě hraji na playstatinu, je to má oblíbená činnost, jak strávit volný čas, pokud vůbec nějaký mám. TV jde “pryč” a playstation jede.

Řekní nám prosím tě svůj nejhorší zážitek popřípadě trapas z hraní ?

Jeden promotér na předcházející akci mi nezaplatil to, na čem jsme se domluvili a před tím jsem ho v noci na patře  viděl brát si jeho zbraň.  Opravdu zatím nejsem připraven na střet se zbraní.

Chtěl by jsi na závěr vzkázat něco návštěvníkům  Antistaticu, co si tě příjdou poslechnout

Doufám, že se všichni budete mít fajn ...... a buďte opatrní.

Thanks for your answers, Hydis

 
Rozhovor s Miss Innocent Hradhouse warm-upy 03, 04, 05 a 06 Rozhovor s Luccou Sunproduction pořádá go-go konkurs na Antistatic Chris Cowie - profil Slobodan - profil Orbith se stal oficiálním residentem párty Antistatic Miss Innocent - krátký profil DJ Strontium - biografie Antistatic Warm up Hradhouse 2005

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016