PARTYINFO

 

INGOMA NIGHT

Datum konání:
27.05.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Miss Renny (Fabric/CZ), Neuf (AON/CZ), Machine Funck (AON/CZ), Fox (Techanalitic/CZ)
Live:
Elektrabel (BE/Axis rec./CZ)
Popis:
start 21:00, konec 04:00
vstup 60 CZK
 
 
Rozhovor s Elektrabelem Biografie Machine Funck a Neufa
Elektrabel a Miss Renny na Ingoma night v Plzni
Na pátek 27. května 2005 se pro opravdové labužníky techno music připravila akce s názvem Ingoma Night. Originální pojetí techna, které se na mnohých akcích vytrácí, jako hlavní hvězdy večera budou presentovat Tomáš Hartl z Břeclavi aka Elektrabel a okouzlující moravská djka Miss Renny. Oba se v Plzni, i přes svoji získanou popularitu a respect, představí vůbec poprvé.
 

Elektrabel:

Jeho oficiální producentská dráha začala vydáním prvního EP u Virtual Label. Debut to byl poměrně úspěšný a slovo Elektrabel se tak poprvé vrylo do podvědomí čekých muzikantů, djs a veřejnosti. Také kritika se vyjádřila pozitivně a tak se Elektrabel s chutí pustil do další práce. Jeho počinů si všiml i praotec elektronické taneční hudby Jeff Mills a umožnil mu vydat desku na jednom ze svých labelů přidružených přímo k legendárnímu Axis.

Elektrabel a jeho Mission 001 tedy odstartovali tím nejlepším způsobem, jakým jen mohli. Produkce tohoto projektu je silně ovlivněna birminghamskou scénou a jejím charakteristickým zvukem. Inspiraci Elektrabel čerpal v minulosti při častých návštěvách vyhlášeného slovenského Uclubu, který byl právě útočistěm i takových osobností birminghamské scény, jako například Regis, Female, nebo Surgeon.

Osobitý sound projektu Elektrabel tedy stojí především na industriálních smyčkách a minimalistickém pojetí inteligentní taneční hudby.


Miss Renny:

Počátky jejího hraní spadají k roku 1998, kdy měla možnost poprvé si vyzkoušet práci s deskama a gramofony na menších student parties. Postupně experimentovala a hledala svůj styl v hudbě od acid housu, přes house, deep house až po tech house, techno a nakonec funky techno. Působila pod několika agenturami - Moravian Techno, Rave.cz.

Po cca půlroční pauze se vrátila zpět na scénu, a to sérií residentních klubových akcí v klubu Quadro v Uherském Hradišti ve spolupráci s agenturou Strobe. Od počátku roku 2002 byla zastupována agenturou W production, kde vystupovala a byla rezidentkou na všech významějších akcích, pořádaných touto agenturou vedle takových zahraničních djs jako - DJ Pacou, Felipe,
Steven, atd.

Za tu dobu hrála ve všech moravských i českých klubech na větších akcích, pravidelných klubovkách, se všemi známějšími českými dji i se zahraničními (G-Force, Kazu Kimura). Několikrát byla pozvána do vysílání radia Kiss (Zlín, Ostrava), hostovala též v pořadu radia JIH. Hrála několikrát na Slovensku a v Německu. Pravidelně hostuje na akcích pořádaných klubem Fabric v Ostravě.


Jako další se v průběhu večera představí plzeňský Neuf, který celou akci otevře speciálním tech-tribalovým setem. Pozvání také přijal dj Fox, který určitě zaujme svým netradičním pojetím techna. V časných ranních hodinách se potom můžete těšit na jejich společný set. Prahu bude opět zastupovat v Plzni stále více a více populární projekt MachineFunck (Abu + Nailer).

Zde máte pohromadě dostatek důvodů, proč se na vystoupení projektu Elektrabel, Miss Renny a ostatních zajít podívat. Celá akce startuje ve 21:00 v plzeňském clubu Underground (Americká 18, Plzeň).

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
LeF
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016