PARTYINFO

 

BOCA CHICA - CHUNKY VIBES

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Afrodrops - Kel Quadrant & Pat Heart (UK/FR), Sense (Vivacity.cz), Maria.n (Umerkura.cz)
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
djsense@seznam.cz
Popis:
vstup 60/79 CZK
 
 
Projekt Afrodrops v hradeckém Eventu
Poslední Boca Chica ve školním roce uvítá britsko-francouzský projekt Afrodrops, který representují dj Kel Quadrant a Pat Heart. Tito dva pánové se nejenom věnují djingu, ale produkují i svoje tracky, které by se dali charakterizovat jako našláplý funky deephouse.
 

Kel a Pat vystoupí ve společném 3 hodinovém setu a tak se můžete na rozmanitou směs house music a funky nálady. Kdo byl na povedené lednové party v Eventu s Kelem a Martinem Haberlandem, tak může vyprávět :) Nebudou chybět ani residenti Sense a Maria.n a tak se můžete těšit na plno novinek, ale i osvědčenou klasiku v podobě starých pecek.

PAT HEART

V roce 1995 začal pracovat pro švýcarské národní rádio Couleur 3, ve kterém produkoval pořad Metissage, program který se zaměřil na dění na elektronické scéně a vysílal se čtyřikrát v týdnu. Během sedmi let udělal okolo 400 rozhovorů se spoustou skvělých DJs a hudebních skupin. Samozřejmě nezůstal jen u práce v rádiu a vesele křižoval hlavní hudební evropské metropole.

Od začátku roku 2003 žije v Praze, kde vznikl ve spolupráci s DJ Tvyksem projekt AfroGinger, se kterým vydali remix Borise Carloffa u anglického labelu disTracktion Records, posléze zakládá s členem částečně v Praze usazeného Quadrant Sound Systemu Kelem projekt Afrodrops.

DJ KEL

Angličan, který se usadil v Praze, skvělý dj a jeden za zakladatelů legendárního anglického Quadrant sound systému. Ve své kariéře procestoval celý svět, ale stále se drží ve vodách undergroundu a představuje music, co jen tak někde neuslyšíte.

Pravidelně ho můžete slyšet na noci Move It! v pražském klubu Matrix, kterou Quadrants pořádájí ve spolupráci s Magors ss každý měsíc. Hostem je vždy zahraniční dj či projekt povětšinou z Anglie, doplněný o kvalitní deephouse a breakbeat djs z celé republiky a ze zmíněných sound systémů.

SET KE STAŽENÍ:

DJ SENSE - DANCE LIKE ON HOUSE? (4/2005)

 
KLUB - www.eventmusicbar.cz

DJ SENSE - www.vivacity.cz/pratele/sense.htm

DJ MARIA.N - www.umerkura.cz/index.php?XBuilder[article][1]=49

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016