PARTYINFO

 

ESCAPE

Datum konání:
20.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - p.m.
DJs:
Bon Finix, Mikail (BG), Baby B, Sebastian (BG)
Info:
http://www.pmpraha.cz
Popis:
start 21:00
vstup 100 CZK, girls do 23:00 vstup zdarma
Line-up:
21.00-23.30 Sebastian vs. Baby B
23.30-00.30 Baby B
00.30-02.30 Bon Finix
02.30-04.30 Mikail
 
 
Nová progressive house noc v klubu p.m.
Jestli jste o tom ještě neslyšeli, tak vězte, že pražská scéna má svůj nový objev v podobě exkluzivního klubu P.M., jehož sláva se rychle šíří.
 

O přednostech tohoto klubu již na stránkách techno.cz psal Dancer a nějaké další podrobnosti se můžete dozvědět na www.pmpraha.cz. No a samozřejmě, jak už to k takovému klubu patří, postupně se v něm rozjíždějí velice slibné akce.

Jednou z květnových velkých novinek v P.M je rozhodně progressive housová akce Escape, která je zatím plánovaná s měsíční či dvouměsíční periodicitou – podle toho, jaký dokáže vzbudit zájem v řadách pražských clubbers.

Rezidentem této noci je DJ Mikail (Respect Iguana, BG) a jeho hostem 20. 5, kdy se koná první noc, je sympatický Kypřan Bon Finix. Dále se můžete těšit na producenta a DJ Roberta Dolejše aka Baby B a bulharského Sebastiana.

Kromě progressive house na Escape zazní i rytmy ve stylu funky a tech house, a to hlavně před půlnocí. Půl hodiny po dvanácté pak nastoupí Bon Finix, následován po dvou hodinách Mikailem, takže vás čeká smršť progresivně laděných hitů, tribal houseových pasáží a sexy vokálovek obou temperamentních jižanů.

Atmosféru doladí videoprojekcemi šikovný projekt Koala_ví.

Holky mají do 23.00 zajištěný vstup zdarma.

 
Rezidentní noc DJe Mikaila v novém pražském klubu P.M.

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016