PARTYINFO

 

COOL TIME EXCLUSIVE

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Janské Lázně - Zenith Club Lesanka
DJs:
Craig Hampson (UK), Madman (music madness), Miquel (licker), Marko Jelić (clubber.cz), Goes-F (clubber.cz), Cool (zenith resident)
Info:
czech@clubber.cz
Popis:
start 21:00
vstup 50 CZK, holky do 22:00 zdarma
 
 
Na Cool Time zahraje Craig Hampson
Drazí kaliči, pozvánka na mimořádný mejdan Cool Time oslovila našeho britského kamaráda a dje Craiga Hampsona natolik, že se nyní stává členem djské crew, která bude po dobu kalby Cool Time v Lesance krmit vaše něžňoučká ouška zvuky té nejlepší elektronické dance music! Pro ty z vás, kterým jméno Craig Hampson čirou náhodou nic neříká, jsme o tomoto chlapíkovi připravili stručné info:
 

Craig Hampson (UK)

DJ Craig Hampson z Leicesteru, Anglie začal hrát před 15 lety, tedy v době, kdy se house music představovala společnosti.

Na začátku devadesátých let hrál pro Eviction Sound System a v roce 1995 se podílel na organizaci pravidelných akcí v klubu Underground v Lutonu, v severním Londýně. Od svého příjezdu v roce 1996 hraje pravidelně na různých místech České republiky a byl rezidentem klubů v Olomouci a Brně. V Praze, kam se přestěhoval v roce 1998, se stal rezidentem klubu Radost FX (Mode II Fiction) a v klubu Palác Akropolis.

Na parties hrál po boku např. Ian Pooley (D), Inland Knights (UK), Tom Parris (UK/F), SoulDoubt (UK), Dr Motte (D), Johan Bacto (S), Paul Edge (UK), DJ Paco (F), Jeff K (F), DJ Christopher (CH), Plague 83 (CH), Pacho B (BG), Brent (NL), Loutka (CZ), Thomsvast (USA), Bidlo (CZ)

Oblíbené labely:
Minimal, Drop Music, Chilli Funk, Dirty Blue, So Sound, Flat and Round

Významné kluby, kde hrál:
Cervilo (Sofia), Liquid (Zeneva), Roxy (Praha), Radost (Praha), Mecca (Praha), Duplex (Praha), Baltazar (Tolouse)

Významné party, kde hrál:
MTV Dancefloor Charts (Praha), Atomic Jam Kenvelo Incheba Hall (Bratislava), Open Air Spectacle (Plovdiv), House of Summer Festival (Gerlitz)

http://www.whiteandround.cz/

 
Poslední zimní a první jarní mejdan na horách!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016