PARTYINFO

 

COOL TIME EXCLUSIVE

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Janské Lázně - Zenith Club Lesanka
DJs:
Craig Hampson (UK), Madman (music madness), Miquel (licker), Marko Jelić (clubber.cz), Goes-F (clubber.cz), Cool (zenith resident)
Info:
czech@clubber.cz
Popis:
start 21:00
vstup 50 CZK, holky do 22:00 zdarma
 
 
Na Cool Time zahraje Craig Hampson
Poslední zimní a první jarní mejdan na horách!
Zdravíme všechny příznivce pořádných pařeb! Pokud se mezi tuto skupinu lidí počítáte, určitě vás nenechá chladným poslední pořádný mejdan na definitivním konci zimy a zároveň první luxusní mejdan tohoto jara.
 

MiquelO to víc vzrušující je, že se kalba v pátek 22.4. strhne přímo na horách, kde je tento předěl ročních období sakra patrný. Dějištěm nehorázného mejdanu bude klub Lesanka v Jánských lázních a věřtě, že místní pařby v mnohém předčí spoustu přefintěných městských parties.

Kdo vás zahřeje?

Marko JelićAby se mejdan povedl co nejvíce, byla vybrána osvědčená a mnohokrát vyzkoušená skvadra djs z různých koutů Čech, kteří hrají především pro publikum, nezkazí žádnou legraci a v rozhodující chvíli se nebojí hnát atmosféru do úplného maxima.

Goes F & CoolTým djs tvoří vyhlášený energy houseový DJ Madman z pražských klubů Duplex a Studio 54, člen dua Music Madness a obávaný kalič polabsko – pražského původu, dále pak hradecký techno vyslanec Miquel, který jistě potěší všechny tvrději naladěné clubbery, za Clubber.cz a progresivnější houseové beaty se představí Marko Jelić a Goes-F, a korunu své rezidentní noci na hlavu nasadí místní rodák DJ Cool.

MadmanKde vás zahřejou?

Od prostoru Lesanka očekávejte kromě láskyplně předložené hudby i dva bary, 80 míst k sezení, hlídanou šatnu, dva fotbálky, kulečník, flipper, šipky, MTV a čerstvou pizzu a parkoviště až do rána! Pokud s námi plánujete na Lesance přespat, pište na czech@clubber.cz, dokud jsou volná lůžka.)

Shohem, zimo!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016