PARTYINFO

 

ENTER MULTIMEDIALE 2

Datum konání:
12.05.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
MMtm
Live:
Surreal Madrid live, Karaoke Tundra feat. Dj Spinhandz,
Info:
http://www.palacakropolis.cz
Popis:
start 19:30
 
 
Surreal Madrid na Enter Multimediale
Surreal Madrid je nový experimentální net label se sídlem v Čechách, prostor pro abstraktní elektronickou a elektroakustickou tvorbu volně dosažitelnou na internetu. Prvním zářezem na surrealné pažbě zdá se býti CDR "Re: Mixtape" s exkluzivními remixy od/pro zakladatele tohoto labelu - MMtm & Karaoke Tundru.
 

Surreal Madrid uvádí

Surreal Madrid live

Surreal Madrid live je zhmotnělá vize nového experimentálního net-labelu Surreal Madrid. MMtm a Watesino, hlavní protagonisté tohoto abstraktně elektronického liveactu, jsou přesvědčeni, že například kuchyň nebo i běžná návštěva u zubaře, poskytuje zcela zásadní hudební materiál, který je potřeba zachytit, zpracovat a podívat se na něj z trochu jiného úhlu. V atmosférických rytmických strukturách tak můžeme V překvapivých souvislostech slyšet i zcela běžné zvuky a situace, kterými je člověk obklopen, ale nebere je příliš vážně.


Karaoke Tundra feat. Dj Spinhandz

Na Slovensku žijící ukrajinec Viktor Tverdokhlibov, tvoří pod pseudonymem Karaoke Tundra od roku 2001 a jeho těžce definovatelná hudba je směsicí mikrozvukových experimentů, pseudosyntetických textur a hravého samplingu s rafinovaně poskládanou hiphopovou rytmikou. Jeho krátkometrážní tracky, zřídka překročí 2 minuty, potěší především milovníky zvukového kung-fu a černého humoru. Po 3"CDR "Urban love story" (Neonarcist rec.), mp3 albu "Residence" (Kikapu rec.) a několika remixech vydává u českého labelu Mufonic novinku "Gastarbeiter". Jeho živá vystoupení s Dj Spinhandzem jsou fúzí lo-fi elektroniky a turntablismu.

MMtm in da mix :

ze své vinylové sbírky nám MMtm naservíruje ty nejšťavnatější kousky  - ambient, abstraktní elektronika, breakbeat.


video: Hyde Park :

surrealistická vizualizace v režii party z freetekno undergroundu.

www.surrealmadrid.net

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016