PARTYINFO

 

RE:FRESH LIVE

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Pardubice - OK Centrum
DJs:
Shane 54 (HU), Michael C (Sunshine), AZiL, Peter van Zelden (NTC-Music)
Info:
http://www.refreshlive.com
info@refreshlive.com.
Popis:
vstup 100/130 czk
Line-up:
22.00 – 24.00 Michael C (Sunshine / CZ)
00.00 – 02.00 SHANE 54 (HU)
02.00 – 03.00 Michael C vs. AZiL
03.00 – 05.00 Peter van Zelden (ntc-music)
 
 
Re:fresh live! – shrnující info
Kompletní line-up party Re:fresh
Přinášíme časový rozvržení jednotlivých setů. Michael C zahraje společně s AZiLem v back2back setu, party zakončí Peter van Zelden.
 

17. června se v OK Centru v Pardubicích poprvé představí českým fanouškům v exkluzivním setu známý maďarský DJ a producent Shane 54. Kdo a jakým způsobem se představí společně s touto osobností taneční hudby se dozvíte právě teď!

Samozřejmostí je rezident re:fresh live! Michael C (www.djmichaelc.com – již brzy bude spuštěna kompletní webová prezentace), který celou party odstartuje svým dvou hodinovým setem, od půlnoci do 2 se představí zahraniční host, skvělý trance dj a producent z Maďarska Shane 54, po něm se poprvé v hodinovém back2back setu utkají kamarádi Michael C s AZiLem (www.djazil.com) a celou party zakončí energickým setem Peter van Zelden (www.ntc-music.com).

Lístky si kromě předprodejů stále můžete rezervovat za předprodejovou cenu na mailu info@refreshlive.com.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK za 100,- Kč:

- síť TicketPortal (www.ticketportal.cz a všechna prodejní místa)
- online na serveru www.shanej.cz - v Pardubicích: Music Stop, InfoCentrum a Shop U Merkura na třídě Míru a recepce OK Centra nonstop

NAVÍC!!! Za předprodejovou cenu si můžete také lístky zarezervovat na své jméno na mailu info@refreshlive.com. Neváhejte a zajistěte si vstupenky včas, kapacita OK Centra je omezená pouze na 500 míst!!!

Již brzy doplníme kompletní lineup party (zatím je znám pouze Shane 54 a rezident re:fresh live! Michael C), těšte se na nové zajímavé informace o všech vystupujících a taktéž na speciální soutěž o volné vstupenky a další dárky!!
Na www.refreshlive.com probíhají jako vždy soutěže o volné vstupenky na tuto party. Další volné lístky můžete vyhrát v rádiové show Michaela C Sunshine, kterou vysílá Radio LIFE na 91,6 FM nebo po internetu na www.radio-life.cz.

Kompletní info na www.refreshlive.com.
Info a rezervace míst: info@refreshlive.com.

 
Rozhovor s Shane 54 Kapacita je omezená, zajistěte si lístky včas Shane 54 poprvé v Čechách

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016