PARTYINFO

 

RE:FRESH LIVE

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Pardubice - OK Centrum
DJs:
Shane 54 (HU), Michael C (Sunshine), AZiL, Peter van Zelden (NTC-Music)
Info:
http://www.refreshlive.com
info@refreshlive.com.
Popis:
vstup 100/130 czk
Line-up:
22.00 – 24.00 Michael C (Sunshine / CZ)
00.00 – 02.00 SHANE 54 (HU)
02.00 – 03.00 Michael C vs. AZiL
03.00 – 05.00 Peter van Zelden (ntc-music)
 
 
Re:fresh live! – shrnující info Kompletní line-up party Re:fresh
Rozhovor s Shane 54
Již příští pátek 17.června se v Pardubicích poprvé v České republice představí maďarská tranceová hvězda Shane 54, kterého jsme exkluzivně pro vás vyzpovídali a přinášíme vám s touto osobností taneční hudby jedinečný rozhovor.
 

Ahoj Shane, budeš hrát poprvé v České republice, máš nějakou představu o tamní scéně?

Slyšel jsem, že trance scéna u vás se velmi rychle rozrůstá, máte oddané publikum a hlavně pěkné holky! :o) Opravdu se moc těším na Michaelovu noc do Pardubic.

Mohl by ses trochu představit českým clubberům, kteří tě ještě neznají...

Jasně. Jsem producent elektronické taneční hudby s popovou minulostí (v 90. letech jsem měl velmi úspěšnou popovou kariéru); vždy dávám přednost trackům s dobrými samply (smyčkami) a songům, které pořádně šlapou...

Jsi top producent a remixér, mohl bys prozradit jak jsi začal svoji kariéru a co Tě nejvíce ovlivnilo?

Vše začalo remixem pro Madonnu a Lennyho Krawitze, které jsem udělal pro jednu soutěž. Jen co se remixy dostaly ven, obdržel jsem mnoho pozitivních ohlasů včetně od Paula Oakenfolda, který mi zavolal, abych pro něj udělal remix.

Jak bys popsal styl, který hraješ?

Hands-in-the-air trance s příměsí nečekané smršti beatů a instrumentálních smyček, které ale samozřejmě vycházejí z konkrétní situace na parketu...

Tvoje bootlegy a remixy jsou velmi dobře známé, kde hledáš inspiraci a nové nápady?

Můj hudební vkus je vlastně úplně zvláštní. Vyrostl jsem na všech druzích hudby a některé z mých ztřeštěných bootlegů vycházejí z tohoto období. Obdivuji dokonce i heavy metalovou produkci :o)!

Hraješ svoje sety z laptopu, proč ses rozhodl přestat hrát z desek?

Laptop djing je další cesta prezentování mojí hudební cesty. Můžu živě editovat tracky, prodloužit nebo zkrátit určitou část, takže mi to vyhovuje více než běžný djing. Neřekl bych přímo, že to je leší, ale určitě rozdílné a pro mě více zábavné.

Jak to je s taneční scénou v Maďarsku?Co si přejí clubbeři slyšet na parties?

Máme mnoho dobrých producentů a někteří dělají opravdu super věci, které jim pravidelně vycházejí na dobrých labelech, takže bych řekl, že jdeme správnou cestou. Uvidíme jak tomu bude v budoucnu.

Připravíš si něco speciálního pro své české fanoušky?

Právě dokončuji svoje nové album, takže čekejte, že z něj uslyšíte hodně věcí, které jste ještě nikde jinde slyšet nemohli.

Chtěl bys jim něco vzkázat?

Doufám, že na Michaelově noci rozpoutáme peklo!;o) Těším se!!

Už se nemůžeme dočkat...

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK za 100,- Kč:

- síť TicketPortal (www.ticketportal.cz a všechna prodejní místa)
- online na serveru www.shanej.cz - v Pardubicích: Music Stop, InfoCentrum a Shop U Merkura na třídě Míru a recepce OK Centra nonstop

NAVÍC!!! Za předprodejovou cenu si můžete také lístky zarezervovat na své jméno na mailu info@refreshlive.com. Neváhejte a zajistěte si vstupenky včas, kapacita OK Centra je omezená pouze na 500 míst!!!

Již brzy doplníme kompletní lineup party (zatím je znám pouze Shane 54 a rezident re:fresh live! Michael C), těšte se na nové zajímavé informace o všech vystupujících a taktéž na speciální soutěž o volné vstupenky a další dárky!!
Na www.refreshlive.com probíhají jako vždy soutěže o volné vstupenky na tuto party. Další volné lístky můžete vyhrát v rádiové show Michaela C Sunshine, kterou vysílá Radio LIFE na 91,6 FM nebo po internetu na www.radio-life.cz.

Kompletní info na www.refreshlive.com.
Info a rezervace míst: info@refreshlive.com.

 
Kapacita je omezená, zajistěte si lístky včas Shane 54 poprvé v Čechách

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016