PARTYINFO

 

RE:FRESH LIVE

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Pardubice - OK Centrum
DJs:
Shane 54 (HU), Michael C (Sunshine), AZiL, Peter van Zelden (NTC-Music)
Info:
http://www.refreshlive.com
info@refreshlive.com.
Popis:
vstup 100/130 czk
Line-up:
22.00 – 24.00 Michael C (Sunshine / CZ)
00.00 – 02.00 SHANE 54 (HU)
02.00 – 03.00 Michael C vs. AZiL
03.00 – 05.00 Peter van Zelden (ntc-music)
 
 
Re:fresh live! – shrnující info Kompletní line-up party Re:fresh Rozhovor s Shane 54 Kapacita je omezená, zajistěte si lístky včas
Shane 54 poprvé v Čechách
Michael C si pro všechny příznivce kvalitní (nejen) tranceové hudby připravil opravdovou lahůdku! Na červnové vydání jeho rezidentní noci re:fresh live! přijal pozvání nejlepší maďarský producent a DJ Shane 54. 17. června se v OK Centru v Pardubicích poprvé představí českým fanouškům v exkluzivním setu.
 

Vstupenky na tuto party budou za nejlevnější cenu (90,- Kč) poprvé v prodeji na party Sunshine s Corem Fijnemanem a Markem Normanem tento pátek 22.dubna v Pardubicích. Neváhejte a zajistěte si vstupenky včas, kapacita OK Centra je jen 500 lidí!

Zde vám Shane krátce předstvaíme:

Shane 54Shane 54, vlastním jménem Elod Csaszar, je jedním z nejlepších maďarských djs a producentů, který na taneční scéně působí již velmi dlouho. Začátek jeho kariéry je spojen s komerčnější hudbou, kdy se prezentoval jako autor 9 alb, z kterých vzešlo mnoho hitů, bourajících maďarské hitparády. Shane se však rozhodl jít směrem progresivnější elektronické hudby.

Brzy nato vyšel s předělávkou klasiky od Jeana Michela Jarreho Souvenir de Chine, kterou na svém labelu Afterglow vydal Plastic Angel. V remixu od Stargaze tuto skladbu do svých playlistů zařadil i Armin van Buuren. Dále následovaly remixy skladeb Unity of Earth 2002 od Scarab vs. Inzite a Ibiza Sunrise od Labworks. Po vydání Shanova hitu Equinox 4, který vyšel na labelu DTF Recordings, se doslova roztrhl pytel se zájmem o jeho produkci.

Shane spolpracuje s labely jako Anjunabeats, Hard On, Vandit, Captivating Sounds, Lost Language či Nebula. Shane je také velmi znám díky svým skvělým bootlegům. Bootleg Madonny & Lennyho Kravitze jste mohli slyšet v playlistech djů jako jsou Tiësto, Paul Oakenfold či Paul van Dyk. Shane také stojí za soundtrackem k reality show VV3, kterou sledovaly miliony diváků. Ze spolupráce s Holanďanem Misjou Helslootem vzešel hit Back From Your Past, který se umístil na sedmém místě hitparády časopisu Mixmag.

Shane 54 je velmi zaneprázdněný dj, který točí své desky po celé Evropě a vy budete mít konečně příležitost ho poprvé vidět a slšet naživo v České republice jako exkluzivního hosta dje Michaela C na jeho rezidentní noci re:fresh live! v Pardubicích, a to 17.června. Nejlevnější vstupenky za exkluzivních 90,- Kč si můžete zakoupit již tento pátek na party Sunshine v Malé hale Duhové Areny v Pardubicích.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016