PARTYINFO

 

PHATS & SMALL

Datum konání:
13.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Phats & Small, Brian, Petr Moskito a Marty Crow
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
vstup 300/350 CZK, vstupenky v kanceláři Radost FX a Ticketstream
 
 
Phats and Small příští pátek v Praze
Klubu Radost FX si vás dovoluje pozvat na další skvělý večer. V pátek 13/5 se zde představí celosvětově uznávané producentské duo Phats and Small.
 

Tvorba této dvojice má hitový potenciál, který dokázali zrealizovat v několika skladbách, které si s nimi pobrukovali posluchači po celém světě. Snad každý zná nezapomenutelnou „Turn Around“, která bodovala ve všech světových hitparádách a zajistila této dvojici nesmrtelnost na dnešní taneční scéně. Tento rok přichází s novým albem a v rámci světového turné k němu zavítají konečně i do Prahy. Společně s nimi se představí DJ Brian, který by na party podobného typu neměl rozhodně chybět , dále stálice a resident klubu Radost FX Petr Moskito a nový talent Marty Crow.

Phats and Small

Je to již více, než pět let, kdy Phats & Small zabodovali  v hitparádách celého světa se svým nezapomenutelným singlem „Turn Around.“ Od té doby pokračují v této nastoupené linii a dokladem toho budiž jejich smlouva s největším světovým labelem BMG. Hoši nedávno dokončili své v pořadí třetí album „Soundtrack To Our Lives,“ které je zároveň jejich prvním počinem pro BMG. Pilotním singlem z tohoto alba je bezesporu track „Sun Comes Out“.


Okamžitě po svém světovém úspěchu v roce 1999 se P&S vydali na turné po největších světových klubech, na Ibize obdrželi residenci v Radio One show Davea Pearce  a taktéž se věnovali remíxům pro umělce jako jsou Jean Michel Jarre, Simply Red nebo Lighthouse Family. V roce 2002 taktéž zakládají svůj vlastní label Mutant Disc.

Krátká historie Phats & Small


  • Jason Phats : muž s disko nůžkami, který si umí užít každou party, člověk, který se vyžívá ve všech hudebních obskuritách, jeden z původních členů remixérských legend The Delrome
  • Russel Small : známá osobnost na brightonské vintage garage/house scéně, resident Zap Clubu, také ví, jak si užít party
  • Skladba „Turn Around“ : více, než 2 000 000 prodaných kopií po celém světě, držela se 3 měsíce v britské Top 30
  • Remixy pro : Jean Michael Jarre, DJ Hell, Simply Red, Lighthouse Family, Jocelyn Brown, Chris Rea…
 
Phats & Small (Brighton UK, Mutant BMG)

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016