PARTYINFO

 

MAJÁLES OSTRAVSKÉ UNIVERZITY

Datum konání:
04.05.2005 - středa
Místo konání:
Ostrava - Slezskoostravský hrad
DJs:
Inspiral X62 (2.3), Kyanid (2.3), Therapist (WKC), Ferda (mp4), JJ Jumbo (wkc), Crow (wkc), Pepe (čbs) B2B Petit (čbs) &MC Square (wkc) +Forest (kitjof.net), Pillow, Euthanasia (drumncode.cz), Forest (kitjof.net), Coltcha United, Sunset (surface tension), Docous, Vilda (cybertronix), Aiko (planet blue), Michal (elemental), Bosh (23)
Live:
Prouza, Narvan, Záviš, Kuličky štěstí, Filip M., Hoo Hoo Cocktail, RK 130, Downbelow, Jazzyk, Hyperion, Weget, Mezi námi, All Ska Pone's
Info:
http://http...
Popis:
divadelní scéna: D.u.d.l.i.k., Delirium a další
 
 
Majáles Ostravské univerzity je opět tady!
Studentská oslava máje – času lásky, léta a konce školního roku proběhne 4. května 2005 v areálu Slezsko-ostravského hradu.
 

Pod záštitou náměstka hejtmana kraje Ing. Jiřího Carbola na dvou podiích, jednom hudebním stán(k)u a divadelní scéně vystoupí 13 hudebních skupin, 21 djs a 4 divadla, mezi nimi PROUZA, NARVAN, Kuličky štěstí a All ska pone’s či Záviš. Na drumandbassové scéně zazáří INSPIRAL X62, Therapist či Kyanid z ostravských seskupení dvoika.troika a WKC.

Majáles začíná ve 14.00 v Husově sadě, odkud vyrazí MAJÁLESOVÝ PRŮVOD MASEK, kejklířů a žonglerů na Slezskoostravský hrad. Říkáte si, chci být taky u toho? Máme pro vás lákadlo – každá maska dostane občerstvení v podobě piva či nealko zdarma a ještě může vyhrát!

Nejlepší maska získá zájezd do zahraničí a spolu s dalšími pěti maskami se rozdělí o několik předplatných a lístků do ostravských divadel Aréna a Divadlo Petra Bezruče, oblečení ze snowboardového shopu Dream a Mammut, permanentky do fitka Attack, poukázky do knihkupectví Academia, časopis Progresiv a majálesové menu. Prostě věci, které se studentům rozhodně hodit budou.

Po vyhlášení nejlepších masek začne MAJÁLESOVÉ VESELÍ NA SLEZSKOOSTRAVSKÉM HRADĚ.

Od 15.00 vás budou na HLAVNÍM PODIU bavit pohodoví Downbelow, našlápnutí RK130, nenapodobitelně úpřímný Záviš ze Znojma, hardrockový Hoo hoo cocktail a rockový Filip M. v čele s krásnou Jitkou A.. Po nich nastoupí výborní brněnští NARVAN, a pro mnoho lidí vstane z hrobu snad nejlepší frýdecko-místecká kapela PROUZA, a tuto scénu uzavře jedinečná taneční funky kapela Kuličky štěstí s novým repertoárem!

Na DRUHÉ SCÉNĚ, která začíná v 16.00 vás do správné pohody dostane jazzový a respektovaný benjamínek Jazzyk, naváže metalový Hyperion na 3 elektrifikovaná cella (!) a budou pokračovat známé rockové kapely Weget a Mezi námi. Koncerty živých kapel uzavře jedinečná severomoravská SKApela All Ska Pone’s.

Po ní se ve 22.00 promění podium v DRUMANDBASSOVOU SCÉNU, která bude hostit ověřeného baviče a vyjímečného DJe Inspirala X62 (2.3), kvalitního Therapista (wkc) a Kyanida (2.3) a výborné JJ Jumbo (wkc), Crow (wkc) a Ferdu (mp4). Pepe (čbs) a Petit (čbs) si střihnou back2back spolu s MC Square (wkc) a svými zlámanými beaty celou scénu před půl pátou zakončí Forest (kitjof.net). Celou scénu bude doprovázet videoprojekce Efy (youngprimitive.cz) a možná i puk-puk.

Kdo má rád taneční hudbu nebo reggae rytmy, jistě rád zajde k TANEČNÍMU STÁN(K)U, kde ho mezi 16-19hod bude svým CHILLOUT & BROKEN BEATZ těšit Pillow, Euthanasia (drumncode.cz) a Forest (kitjof.net). Od 19 do 22hod nastoupí osvědčená ostravská parta, COLTCHA UNITED, hrající pohodové reggae, ragga a dancehall a po 22 hod se bude ze stán(k)u ozývat PSYTRANCE až do čtvrté hodiny ranní. Zde budou hrát Sunset (surface tension), Docous, Vilda (cybertronix), Aiko (planet blue), Michal (elemental), Bosh (23).

Říkáte si, to je vše? Není! U hradu bude připravena také DIVADELNÍ SCÉNA, která bude hostit především ostravské amatérské soubory, mezi nimiž bude např. D.U.D.L.I.K. či Delirium.

A všude kolem spousta trávy na sednutí, lehnutí (deky a karimatky ssebou), stánky a stany s nejrůznějším občerstvením (čajovna, pivo, nealko i alko, vege i nevege jídelny) a spousta, spousta pohodových studentů :)

Ještě důležité upozornění! V případě vytrvalého deště budou vedlejší scény přesunuty do klubů Marley, Lennon & Kin Malebo na výstavišti Černé louce. Hlavní scéna bude vždy dostatečně zastřešena, takže vězte: Akce se koná za každého počasí!

Za podporu pořadatelé děkují magistrátu města Ostravy a obvodu Moravská Ostrava a Přívoz, dále pak zejména Budějovickému Budvaru, Semtexu, firmám Medium Soft, Kooperativa, Mach Chemikálie a Dream shopu. A poté Desperadu, GTS International, shopu Mammut,  Studiu Attack, Job-centru Ostrava, divadlům Aréna a Divadlo Petra Bezruče, knihkupectví Academia a Hadgia čajovně. Za propagaci děkujeme radiu Helax, Moravskoslezskému Deníku, Fan-tomu, Ostravskému Programu, firmě Rengl, serverům zulu.cz, ov-kluby.net, freemusic.cz a všem dalším médiím, které zveřejní náš program. Děkujeme.

Program Majálesu:

14.00 PRŮVOD MASEK z Husova sadu

- kejklíři, žongleři, bubeníci, metači ohňů a podivné bytosti vítány!
- každá maska OBČERSTVENÍ ZDARMA!
- NEJLEPŠÍ MASKY získají ZÁJEZD, oblečení, pernamentky, majálesové menu aj…


15.00 - 01.00 HLAVNÍ SCÉNA

- vyhlášení nejlepší masky, krále majálesu a zahájení programu pod hradem

KAPELY // Prouza, Narvan, Záviš, Kuličky štěstí, Filip M., Hoo Hoo Cocktail, RK 130, Downbelow


16.00 - 04.00 DRUHÁ SCÉNA

KAPELY (16-21) // Jazzyk, Hyperion, Weget, Mezi námi, All Ska Pone's

DRUM AND BASS DJS (21-04) // Inspiral X62 (2.3), Kyanid (2.3), Therapist (WKC), Ferda (mp4), JJ Jumbo (wkc), Crow (wkc), Pepe (čbs) B2B Petit (čbs) &MC Square (wkc) +Forest (kitjof.net)
VIDEOPROJEKCE // EFA (youngprimitive.cz) & puk-puk

16.00 - 04.00 TANEČNÍ STAN(EK)

CHILL-OUT & BROKEN BEATZ DJS (16-19) // Pillow, Euthanasia (drumncode.cz), Forest (kitjof.net)
REGGAE & DANCEHALL DJS (19-22) // Coltcha United
PSYTRANCE DJS (22-04) // Sunset (surface tension), Docous, Vilda (cybertronix), Aiko (planet blue), Michal (elemental), Bosh (23)

16.00 - 20.00 DIVADELNÍ SCÉNA

D.u.d.l.i.k., Delirium a další

POZOR! Akce se koná za každého počasí! V případě vytrvalého deště budou vedlejší scény přesunuty do klubů Marley, Lennon & Kin Malebo na výstavišti Černé louce. Hlavní scéna bude dostatečně zastřešena.

Další info: http://sus.osu.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016