PARTYINFO

 

COSMIX - ROCK DA CITY

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Franz J. Otto (Play.fm, Concept Seriez, rotations.at/AT), Daniele d'Agnelli (Club Fast Forward-Spain, rotations.at/AT), BB Mike (citadela.dj/CZ), Nevety - live (Be, N_heads, tuzexx /CZ), Milan K (tuzexx/CZ)
Live:
Elektrabel – live (AXIS, Be/CZ), D.royd.ical – live (Samopal Records, tuzexx/CZ)
Popis:
start 20:00, konec 06:00
vstup 69 CZK
 
 
Cosmix: Franz J. Otto - rozhovor
Narozeninový Cosmix ve Faválu
Po osmi měsíční pauze jsme si připravili na 24.06.2005 další díl akce Cosmix již s pořadovým číslem 18 a podtitulem Rock Da City. Po této delší pauze bylo rozhodnuto udělat zásadní změnu a to změnu lokality, vedlo nás k tomu mnoho důvodů. Po dlouhém pátrání a hledání nových prostor, jsme se rozhodli pro snad nejvýznámější místo brněnské taneční scény a to pro klub Favál.
 

Patří k místům kde se snad poprvé konali techno party v Brně a proto se nám zamlouval tento klub nejvíce. Po jeho rekonstrukci nabyl klub Favál nových rozměrů a velmi příjemného prostředí. Historie cosmixu začala open airem dne 06.07.2001 na Motorestu u Mušovkých jezer (dnes perpetuum camp) přes KD v Pasohlávkách, F club ve Vranovicích a nyní míří na brněnský Favál. Tento díl bude i taková malá narozeninová oslava čtyř let akce COSMIX a také naší agentury tuzexx.cz.

Na tento pro nás významný večer přijal pozvaní rakouský DJ Franz J Otto, tento dj hostoval v  klub Chari ve Gmundu  již od roku 1998 a do současnosti se stihl proslavit v mnoha městech a klubech nejen po Rakousku. Patří k zakladatelům serveru Young rotations a jak sám říká: "V životě jsem slyšel hodně DJs a producentů, kteří měli velký potenciál a kvalitní materiál, ale bohužel málo kdy dostali příležitost své umění předat i publiku a k tomu jim snad dopomůže server young rotations."

U nás jste ho mohly slyšet na jednom z dílu akce COSMIX s podtitulem Carnival, dále vystupoval také v klubu perpetuum na jedno ze čtvrtečních večírků. Pochází z města Linz a toto město je známo svými SCHRANZ TECHNEM alias Mario Raniery. Dalším hostem který přijal pozvání je Daniele d'Agnelli, také pochází z Rakouska a jedno z jeho prvních vystoupení se datuje na rok 1997. Jeho mixy jsou známy tím, že nezná hranice stylu a je schopen zabrousit od techna přes Trance s Facettem z Housu až k  NuSkool Breaks.

Jedno z hlavních jmen večera bude i břeclavák Tomaš Hartl pod pseudonymem ELEKTRABEL. Bez pochyb patří k české producentské špičce a jak je o něm známo, vydává pod legendárním labelem AXIS patřící Jeffu Millsovy. V současnosti mu vyšlo album na tomto labelu s názvem For Various Reasons. Další kdo zde bude vystupovat je dj BB Mike, jeho jméno je v současnosti velmi známe nejen v souvislosti z ackí Citadela, ale hlavně kvůli jeho vytříbenému vkusu a stylu techna. Za svoji kariéru si stihl zahrát snad ve všech klubech v České republice a absolvoval i mini tour po Kanadě.

Z našich řad se zde představí talentovaný producent a dj NEVETY. Jeho produkce je ke slyšení na značce Samopal Records a patří mu značka N_HEADS, ale třeba i na cd přiložených  k časopisu Be. Další kdo se zde představí bude live act d.royd.ical, který je zakladatelem labelu Samopal records, Posledním z našich řad se zde představí v elektrosetu dj MilanK, je již od počátku residentem této akce. 

Nedílnou součástí akce COSMIX vždy byla  projekce, a jak jinak i tento díl neunikne smršti animací a zajímavých mixů v podání Miloslava Hamříka alias VJ KOMBAJN.

Protože je to jeden z posledních školních víkendů a také náš narozeninový mejdan tak jsme se rozhodli snížit cenu z původních 129,- na pouhých 69,-. Doufáme že vás alespoň trošku zaujala tato akce a doufáme že se potkáme 24.06.2005 v brněnském klubu Favál.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016