PARTYINFO

 

FLY!

Datum konání:
27.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Jan Berdych, Lucas (oba Sunshine people records), Jan Drahota, Brady (oba tech-house.cz)
chill-out: Jim Felli (Stupendous Music, USA), Igraczech
Info:
http://www.tech-house.cz
Popis:
1960s decorations, videoprojection by Phase
Line-up:
23:00 – 01:00 Jan Drahota
01:00 – 04:00 Sunshine People Djs
04:00 – ??:?? Brady
 
 
Pozvánka na páteční Fly do Meccy
A už je to tady! Další díl party "Fly!" se nezadržitelně blíží. Ano, již tento pátek 27.5. se znovu otevřou brány klubu Mecca, kde vás přivítají DJs svými originálními hudebními vystoupeními, speciální Fly! dekorace a to již od 22:00 hodin.
 

Proč jít právě na Fly! ?

Jednak tedy proto, že Fly! je jediná noc v klubu Mecca, která se může pyšnit přidomkem tech-house nite, tedy stylem který je mezi posluchači velmi znám a oblíben.

Za druhé proto, že v Praze nenajdete jedinou noc, která by se jí jen trochu podobala. Pokaždé se setkáte s pořádnou dávkou house music a to v mnoha podobách a stylech, od deep nálad až po funk a tech.

I přesto že Fly! je noc velmi mladičká, ambice má rozhodně velmi vysoké. Na květnovém díle budete mít možnost shléhnout  “dorosteneckou tech-house špičku“ v podobě 2 hostů, kteří se představí na 4 gramce.

Jsou jím "Sunshine People Djs" !!!

Pro ty z vás, kdo ještě nevědí můžeme prozradit, že se jedná o zkušené DJe Jana Berdycha, toho času majitele obchodu Sunshine People records, který sídlí v Praze 1, v ulici Ve Smečkách 1. Jana Berdycha můžete znát už z dob před Miléniem, kdy si nechával říkat Funky Skunky. Pořádal nezapomenutelné parties v klubu Roxy, pod názvem "Euforica" s jeho kolegou Djem Jamesem (UK), kde měli nespočet hostů z celé Evropy.

Druhým do foroty bude mladý DJ Lucas (www.lucashulan.com), kterého budete znát hlavně díky Roxydustu, Shakům, Roxy klubu, jeho rezidenci Future Soundz či Nightphunk. DJ Lucas hraje již od roku 1996 a je v současné době jedním z hlavních tahounů české underground house music.

Tech-house v podání DJe Lucase je vždy s nádechem funku a pozitivní atmosféry. Vždy jde o pestrou směsici progresivních beatů okořeněnou old school underground soundem. Lucas se stará o chod obchodu s deskami + o booking Sunshine people.

Krom toho se již podruhé můžete těšit na DJe Bradyho, mladého a talentovaného DJe, hrající pod značkou THCZ bookingu, který si pro vás připravil speciální “morning set“. Jeho set, se může vždy pochlubit perfektním mixingem s citem pro atmosféru. Rozhodně si nenechte ujít, ráno je moudřejší večera:o)

Posledním na seznamu, časově první mezi vystupujícími, kdo se objeví na tech-house main stage je rezident Jan Drahota. Jeho set se skládá vždy z pozitivních nálad, protkaný zcela originálním zvukem.

Tradičně nebude chybět ani chill-out, kde se objeví hned 2 velká jména. Prvním z nich je američan Jim Felli (New York) momentálně žijící v Praze, majitel labelu Stupendous music. Zahraje pro Vás velmi speciální down-tempo set.

Druhým bude český DJ a producent Igraczech, kterého můžete znát hlavně díky jeho spolupráci s DJem Touchwoodem, popřípadě díky parties Digital Penetration, nebo díky jeho skladbám z jeho alb, které jsou v hledáčku moderátorů R1.

V dalších dnech se můžete těšit na soutěž o vstupy + rozhovory s přítomnými DJi.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016