PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
28.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Richard Mowbray (Club Turnmills London resident, UK) & JJ aka Jesus at Work ('96 vyhlášen New York Post jako nejoblíbenější DJ Ministry Of Sound/UK) vystoupí na 4 gramce, Loutka, Diesel Phunk, Dan Cooley
lucky chill - Deepmasters DJs
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
London decorations, vacuum show, videoprojections, special presents from Rimmel & British Airways & special lights by MK, živě přenáší radio Live61
start 22:00
vstup 250 CZK (VIP 450 CZK)
 
 
Květnový Meccamix nejenom pro labužníky
Květnový Meccamix je tentokráte opravdovou lahůdkou nejen pro znalce pravého londýnského undergroudu. Celý večer bude opět ve znamení velmi uvolněné nálady, ale tentokráte s dvojitou porcí energie. Dámy a pánové, s radostí vám oznamujeme speciální Meccamix show na 4 gramofony v podání dvou ikon nejen londýnské house scény.
 

KVĚTNOVÝ MECCAMIX – 2 HOSTÉ Z LONDÝNA!
DJs RICHARD MOWBRAY & JJ NA 4 GRAMCE !

Na květnový Meccamix v sobotu 28.5. přijede premiérově do České republiky zahrát další představitel londýnského undergroundu - DJ RICHARD MOWBRAY. Ten je rezidentem dalšího významného londýnského klubu – TURNMILLS a pravidelně také vystupuje v klubu PACHA. Je to již pátý DJ z londýnského undergroundu, kterého vám prostřednictvím Meccamixů představujeme. Zároveň máme dobrou zprávu pro ty, které nadchlo vystoupení JJe aka JESUS AT WORK. Máme potvrzené vystoupení těchto dvou DJs - RICHARD MOWBRAY & JJ NA 4 GRAMOFONECH již na květnovém Meccamixu !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

"Ježíš v práci" se tentokrát představí se svým kolegou a kamarádem Richardem Mowbrayem, s nímž jej pojí dlouholeté kamarádství a spolupráce. Zatímco Richard vystupuje hlavně v Turnmills, JJ začal v roce 1995 působit v Ministry of Sound a o rok později byl vyhlášen v New York Post jako neoblíbenější DJ Ministry of Sound. JJ je přímo posedlý hudbou už od svých 7 let, kdy poprvé zkoušel hrát jako DJ. Mezi jeho legendární vystupování patří opakované hraní na dvoře brunejského sultána ve společnosti asijských miliardářů. Dále vás čeká rezident Meccamixu DJ LOUTKA, DIESEL PHUNK a DAN COOLEY.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meccamix ovšem není pouze muzika, ale také odvázaná zábava, neuvěřitelná atmosféra, show podpořená originálními londýnskými dekoracemi a speciálními dárky od sponzorů jako třeba líčení s dekorativní kosmetikou RIMMEL London. Vizážistka Vás nejen nalíčí dle Vašich představ, ale můžete vyzkoušet i poslední trendy v líčení na party! Pro první zájemce jsou připraveny malé dárečky. A pokud Vás dekorativní kosmetika RIMMEL London nadchne, můžete soutěžit o kosmetické balíčky s dárky!

Vstupné je již tradičně za 250,- Kč (při rezervaci na jan@mecca.cz pouze 200,-Kč) a pro zmlsané jazýčky je už tradičně za poplatek zpřístupněna speciální VIP lounge v prostorách nad klubem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016