PARTYINFO

 

COLOUR BEATS

Datum konání:
13.05.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Jeny (dynamicline), Snek (Lqd), Andrew J (lqd), Sanny (sewer techno)
Live:
Face 2 Face (deep/tribal/progressive/tech-house with vocal & live, instrumets + guests)
Info:
http://www.face2face.cz
Popis:
do 23hod dívky vstup zdarma, ostatní 50 CZK
 
 
Face 2 Face v Liberci
V minulých dílech Colour Beats jste se mohli setkat s Ladidou, minulý měsíc vystoupil DJ Tráva a protentokrát jsme si připravili také lahůdku. Na své si přijdou jak posluchači taneční muziky, tak i vyznavači živých nástrojů. Ty jsou totiž součástí seskupení Face 2 Face. Po delší odmlce je můžeme opět uvítat na prknech libereckého Liquidu.
 

Na tento večer jsme připravili jako vždy hodně barevně vyzdobený Liquid a spoustu levných drinků na baru. Prostě, co je barevné, tak bude stát 20,- (Puschkin, Berentzen i zelená :-) Tanečnice mají vstup do 23 hodin ZDARMA / tanečníci i kaliči vstup pouze 50,-.

BIO Face2Face

Hudební projekt Face2Face vznikl na sklonku roku 2001, kdy se ke dvěma DJs (Face a Mataro) připojil kytarista Lucas Ross a společně se domluvili na pokusu o spojení (deep/tribal/tech) houseového setu a živého nástroje. Zanedlouho se do této formace připojili saxofonista Hodjohn, zpěvačka Dáša a k dovršení všeho Mataro přesedlal z gramofonů na elektronické perkuse. Do té doby nevídaný experiment měl úspěch jak u clubberů, tak u promotérů a během prvních let své existence se nejednou objevil ve většině významných pražských klubů, v Kladně, Liberci, Benešově, Děčíně, Českém Krumlově i na několika hudebních festivalech jako Sázava Fest, Dance Expose, Sand For People či Creamfields.

Se stálou 5 člennou sestavou vystupují další hosté jako jsou MCs (Adrenalin, Manda), kytarista (Pavel D. z Unity) či flétnista (Andy Warhol). Projekt je otevřen k jakékoliv spolupráci či experimentování a jeho členové nejraději hrají na středně velkých klubových akcích s různorodým obsazením.

Více až nejvíce infa na: http://www.face2face.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016