PARTYINFO

 

FREE LINEZ

Datum konání:
30.04.2005 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Koogi (Techno.cz crew), Nitrous, 2K, Anakin, Sweg, Vibezoom, Time-Ich, Fortune Cookie, Exsups
Info:
http://www.shadowbox.cz
anakin@shadowbox.cz
Popis:
Pálení čarodejnic na louce v Nudvojicích u Turnova. Vstup zdarma!
 
 
Čarodky u Turnova
Na čarodejnice (sobotu 30. dubna) se chystá do Nudvojovic u Turnova docela slušná drumandbassová smršť. Na čtvrtém ročníku openairu Free Linez budou hedlajnovat Koogi s Ghonzalesem, doplní je domácí squadra, Nitropank a další hosté. Bude oheň, bude bar a bude to bez vstupného!
 

Program:

Bar bude fungovat a hudba z cd bude hrát od 16 hodin. V 19. hodin rozjedou party hiphopoví exSUPS. Koncert bude trvat do 20:30, pak už nastoupí dnb djs (Fortune Cookie, Time Ich, Vibezoom, Sweg, Koogi, Ghonzales, Anakin, Nitrous a 2K), kteří pojedou až do rána. Přesný lineup zveřejníme.

Bar:

Točená Svijanská 11°, víno, slušný výběr tvrdého alkoholu i nealka, pěkný barmanky a milí barmani :)
Prosíme podporujte bar, existence openairu Free Linez je na něm závislá.

Oheň:

Bude... pořádnej!

A jak se tam dostat?

Z Turnovského náměstí se vydáte po hlavní dolu, na kruháči se dáte doprava a přejedete 2 mosty přes Jizeru. 50m za benzinkou Robin Oil se odbočíte do leva a pak už pořád rovně, kolem tenisových kurtů, garáží až do Nudvojovic (je to asi tak 1,5 km, bacha za garážema! Je tam rozcestí - vy se dáte rovně po tý užší ne úplně košer silnici). V Nudvojovicích nikam neuhýbáte, ale střihnete to zase rovně, kolem zahrádek asi tak půl kiláku, a jste tam. Bloudícím poslouží info phone: 608601324

Na louce je možné stanovat!
 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016