PARTYINFO

 

WARM UP KENNEDY

Datum konání:
20.05.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Franke, Artoo, Goldstar (all Basswave Booking/ETA Pha), Sanny (Sewer sound), Andrew J (LQD) + guest
Info:
http://www.sewer.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
vstup 50 CZK, start 21:00
Line-up:
21:00 - 23:00 Andrew J + Sanny
23:00 - 04:00 Franke vs. Artoo vs. Goldstar
04:00 - ???? Yanota
 
 
Warm Up - profil DJs a lineup
Již podruhé bude mít liberecký klub Liquid tu čest hostit slavného anglického DJe Iniga Kennedyho, který v poměrně krátké době přijal další pozvání na rezidentní noc DJe Spyra Dynamic Line. Než však dojde k dalšímu masakru gramofonovou jehlou, připravili jsme pro vás společně Warm Up party, která proběhne o den dříve, tedy v pátek 20.května. Na ní vystoupí zástupci bookingu Basswave - DJs Franke, Artoo a Goldstar, dále liberecký Andrew J, Sanny a v neposlední řadě DJ Yanota, který si pro vás připravil ranní set plný energie. A pozor! Kdo přijde v pátek, bude mít v sobotu vstup pouze za 100 CZK!
 

Krátké profily účinkujících:

Dj Franke

Je rodák z Liberce, od jeho 15 let žije v Českém Brodě. Jeho první DJská vystoupení se datují kolem roku 1993, kdy hrával z CD - Disko a House na okolních diskotékách, (např. Bubo - Jirny u Prahy, Maximum - Kolín, Texana - Jinolice u Jičína). Mezi tím, občas chodil i do opravdových klubů, dnes už legendárních (Nathalie - Kolín, Sluníčko - dětský dům Praha, Ládví - Praha) Radost Fx, ROXY. Kde byl zasahován klubovou hudbou. V roce 1999 si kupuje vlastní gramce a začíná z nich hrát House sety..., ale dlouho mu to nevydrželo a začal hrát Techno. Jeho sety jsou kromě toho velmi energické s hlubokou strukturou.Velký důraz klade na vývoj setu a dějovost, nabízí aktuální a nejnovější desky z oblasti techno scény. V současné době má v oblibě Hard - techno.

DJ Artoo

Na elektronické taneční scéně se pohybuje od roku 1998. Tyto začátky se vztahují především k hardcore a systémovému technu. Ke klubové kultuře se dostává o pár let později. Ta se mu otevřela prostřednictvím tribal techna, psytrancu a techhousu. Po velmi krátké době se nespokojuje s pouhou konzumací party scény a pouští se do prvního mixování. Začátky dingu pocházejí z Dj School Kovo_shrot Pavla Krejdla. Nadšení z hraní dosáhlo té míry, že po velmi krátké době tréninku kupuje své první gramofony. Přes kvalitní začátky pod vedením dje Krejdla a hraním techna, začíná rozvíjet svůj styl u house music. Po rychlém zdokonalení techniky postupně přibývají desky s technem. Konkrétními styly, kterým se věnuje jsou jsou tribal, minimal, schranz nebo hard techno. Jako druhým a v současnosti asi stejně silným stylem se staly lámané beaty junglu.

DJ Yanota

Filip Janota začal už jako 14ti-letý jezdit s kamarádem na parties. Hudba ho bavila odjakživa, už v desíti ho jeho otec bral na koncerty, první z nich bylo vystoupení Green Day, na které dostal lístek k 11-tým narozeninám. První desku si koupil asi v 15ti (Marco Lenzi - Dragons turning) a záhy poté i první gramofony Omnitronic. Zprvu mučil doma mámu, pak začal hrát na různých oslavách, kde se potkává se zajímavými lidmi, kteří mu umožnili hrát na významějších parties. Největší dosavadní zkušeností je pro něj hraní v Roxy, Radosti FX a na loňské Decadance Nostalgia v České Lípě po boku DJs Ladidy, Michaela Buriana a Chrise Sadlera.

 
Warm Up na Iniga Kennedyho

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016