PARTYINFO

 

SPEED 8 TOUR

Datum konání:
14.05.2005 - sobota
Místo konání:
Znojmo - DeJavu
DJs:
Orbith, Marcus Cooper (3xM Records Praha), Trick (DeJavu resident)
Live:
Elektrabel (Axis rec., Be)
Popis:
start 21:00, vstup 60 CZK
Prvních 50 návštěvníků obdrží zdarma ampulku SPEED 8
Prvních 100 návštěvníků obdrží zdarma CD Promo Mix dje Marcus Cooper
Line-up:
21:00 – 22:30 Trick /DeJavu resident/
22:30 – 00:30 Marcus Cooper /3xM Records Praha/
00:30 – 01:15 Elaktrabel /live!,axis.rec,bv/
01:15 – 03:15 Orbith
 
 
Speed 8 tour pokračuje ve Znojmě
Tento další díl ambiciózní noci slibuje skvělé vystoupení v podání dvojice residentních DJů akce - Orbith & Marcus Cooper a Elektrabel + Trick
 

zleva - Marcus Cooper, OrbithNikdo nemůže být na pochybách o zaručeném probuzení rytmu na této akci. Jedinečný populární Orbith (www.djorbith.com) zahraje své specifické "electro", jež pravidelně burcuje do varu všechny přítomné na mnoha akcích. Druhým rozhýbávačem davů bude Marcus Cooper (www.marcuscooper.com), který svým progresivním stylem "inteligentního groovy techna" stále příjemně překvapuje a dokazuje, že si pomalu, ale jistě své místo mezi předními djs zaslouží.

Jako další hvězdička této noci vystoupí jeden z nejlepších producentů techno, minimal hudby - Elektrabel, který jako jediný zástupce české produkce tohoto hudebního stylu vydává své vinyly pod labelem Axis rec., jež patří Jeffu Millsovi. Tuto noc zahraje jako obvykle live set až Vám z toho budou vstávat chlupy na celém těle. Trojici výše zmíněných djů doplní populární znojemský techno dj Trick, jež pusobí v klubu DeJavu jako resident.

Speciality typické pro tuto party jsou:

Akční cena simulantu Speed8 pouze 55,- Kč! Na prvních 50 příchozích čeká zdarma ampule stimulačního drinku Speed 8  a k tomu prvních 100 návštěvníků obdrží live CD promomix DJe Marcuse Coopera také zdarma.

 
Line-up

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016