PARTYINFO

 

UNDERWORLD

Datum konání:
13.07.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Kolbenova park
DJs:
Darren Price (UK), Tráva, Howska
Live:
Underworld (UK), Skyline
Info:
http://www.underworldinprague.cz
Popis:
vstup 690 CZK (Ticketpro) / 790 CZK (na místě)
start 18:00
 
 
Underworld dnes v Praze
Už dnes v 18:00 se otevřou brány do Kolbenova Parku a začne jedna z nejočekávanějších událostí letošních prázdnin. Uslyšíte postupně DJe Howsku, Trávu, kapelu Skyline, DJe Darrena Price a nakonec legendární Underworld! Po koncertě proběhne v Abatonu ještě oficiální afterparty se třemi pódii, jejíž přesný line-up vám právě nabízíme.
 

Organizátoři slibují kromě kvalitního zvuku také příznivé počasí

Kolbenova Park otevře ve středu 13. července v 18.00 hodin kromě Underworld brány také hezkému počasí. (Před Underworld vystoupí také Dj Tráva a Howska, kapela Skyline a Dj Darren Price.) Poslední deštivé dny přinesly s sebou do Kolbenova Parku hodně vody, ale v současné chvíli už je voda odčerpaná a právě se začalo také se stavbou pódia.

"Do této chvíle bylo počasí jediné, čeho jsme se obávali. Poslední čerpadlo je už teď však vypnuté, místo pro návštěvníky a zázemí je vysušené, přípravy jsou v plném proudu," uvedl jeden z promotérů David Urban.

underworld"Naším cílem je připravit lidem nejen kvalitní zvukový zážitek, ale i příjemné zázemí, což se týká také Underworld After Party v Abatonu. Věříme, že jsme v tomto směru udělali maximum možného a tak nám už nezbývá než popřát stále se zvyšujícímu počtu zájemců o tuto hudební lahůdku kvalitní zážitek," dodal Urban.

David Urban a Michal Lukeš se podle svých slov snaží nejen o kvantitu, ale především o kvalitu. Praktiky, na které si lidé v poslední době na podobných akcích stěžují – nekvalitní servis nebo dokonce používání jmen hvězdných kapel, z nichž pak dorazí pouze jeden dva členové – společně odsuzují.

Lístky na koncert je dnes stále ještě možné koupit v předprodeji v síti Ticketpro za 690,- Kč. Na místě je možné lístek koupit od 17.00 hodin za 790,- Kč. Po skončení akce organizátoři zajistili pro návštěvníky kyvadlovou dopravu na trase Kolbenova Park – Abaton. Autobusy se však otočí jen dvakrát, protože kapacita Abatonu je maximálně 1 000 lidí.

Poslední dosud nezveřejněnou informací je line – up Underworld After Party, který si můžete vyhledat také na stránkách www.underworldinprague.cz

Tiskový servis (informace, rozhovory, soutěže, fotografie):
Martina Reková,
martina.rekova@4press.cz, asistentka: Klára Bobková, klara.bobkova@4press.cz, tel.: 731 514 462

 
Poslechněte si Underworld v nejvyšší kvalitě Underworld v Praze Na Underworld zahraje i Darren Price

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z koncertu Underworld
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016