PARTYINFO

 

CLUBMASTER IN TECHNO

Datum konání:
06.05.2005 - pátek
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Nika77 (Techno.cz), MMechanic, Famine, Reiki
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
start 20:00, vstup 79 CZK
 
 
Clubmaster v Trutnově s Nikou 77
Stýská se vám po něm? Neslyšíte ho tak často, jak by jste chtěli ? Chybí vám ten nekompromisní a tvrdý zvuk vašeho oblíbeného techna? Nezoufejte, v pátek 6.5. se bude v klubu New End v Trutnově odehrávat další díl klubové noci Club Master s podtitulem in techno.
 

Hvězdou tohoto večera bude Djka NIKA 77. Od této na pohled jemné dámy však nečekejte žádný nudný chillout, Nika 77 vám totiž naservíruje techno plné energie, které vás rozhodně nenechá v klidu sedět. Nika 77se věnuje také vlastní tvorbě, dosud již vydávala na labelech Tech-Ex 02,03 a Fylo. Stala se rezidentem party Connect Yourself, kterou v českých klubech pořádá server Techno.cz. Hostovala na řadě akcí nejen u nás, ale také v zahraničí, jmenujme alespoň Slovensko, Německo, Chorvatsko a další.

O zbytek večera se pak postarají členové uskupení Pooda Djs, které můžete znát z menších lokálních akcí. Techno v jejich podání není jen bezduchý techno výplach, naopak jejich pestré sety presentují všechny odnože aktuálního techno soundu.  Poodu budou zastupovat Djs MMECHANIC, REIKI a Djka FAMINE, jejíž jméno snad již brzy budeme vídat mezi dalšími významnými Djkami.

Klub New End v Trutnově je oblíbeným místem nejen díky hudebně bohatému spektru pořádaných akcí, ale také díky příjemné atmosféře samotného prostoru klubu. Ten totiž tvoří restaurace, vybavená pohodlným dřevěným nábytkem a doplněná o velký bar. Vedle restaurace je pak sál s tanečním parketem. Zahrát si tu můžete kulečník, fotbálek nebo si vybrat něco podle chuti z nápojového a  jídelního lístku.

Akce začíná v 20 hod., vstup činí 79,-

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016