PARTYINFO

 

SPACE FLY

Datum konání:
28.05.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - DVD
DJs:
main techno stage - K-Sandra, Damoon, Drex, Fox, Neuf, Jack-R
second hip-hop stage - Dra and many more guests

third psiko surpho aladdin chill stage - Yugoshka + friends
Info:
neuf@post.cz
Popis:
videoprojection by PHASE (Pha), výběr čajů, fruit bar, go go dancers, exlusive UV decorations, green laser, 8KW LEM sound
vstup 130 CZK
 
 
Space Fly v Plzeňském klubu DVD
28.5. startuje první díl akce s tímto názvem. Záměrem je vybudovat kvalitní party, kde prioritou je spokojenost návštěvníků. Proto pořadatel zvolil variantu různorodé taneční akce. Zastoupeno bude více hudebních stylů. Na své si přijdou milovníci techna, trance, hip-hopu, tribal, goa - to vše na třech speciálně upravených stages.
 

Na hlavní techno stage se představí Djane K.Sandra, která v tomto klubu dostala rezidenturu. Tato mladá djka se hraní věnuje teprve něco přes rok a až na této party se oficiálně představuje veřejnosti projekt DJ K.Sandra @ VJ K.Lukas. Projekt je založen na dokonalém splynutí hudby a projekce. K.Sandru jste už mohli slyšet v Mecce, libereckém Liquidu, Extravaganze na Evrope2, a občasných underground akcích.

Po jejím boku se objeví pětice západočeských djů ve složení: DaMoon, Drex, Fox, Neuf, Jack-R

Druhé pódium bude v režii hip-hopových Djs v čele s Dj Dra. Dále pro vás bude připraven Chill-out, kde se o dobrou zábavu a speciální dekorace postará Pedro Yugoshka se svými přáteli. 

Dále již zmíněná projekce by Phase, laserová show, sound@light by M-Audio, je připraveno 100 Kamikaze drinků zdarma, v Chill-outu si mužete vybrat ze spousty čajů, jsou nachystány speciální nízke ceny vybraných druhů alkoholu, go-go dancers, na Hip-Hop stage taneční performance, obsluha v kostýmech a spousta překvapení!!!!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016