PARTYINFO

 

IBIZA PARTY

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Cheb - Chebský bazén
DJs:
Mario, Swipe, Saint
Popis:
Plavky a ručník s sebou!!!
vstup 100/150 CZK
start 21:00
 
 
Ibiza Party v Chebském bazénu
Mastersbooking (VitamÍn) a Chebský bar Na Lodi pořádají 7.5.2005 další pokračování velmi navštěvované párty Ibiza. Půjde o již 8 díl pod názvem Pool Party. Tentokrát jde o specialitu, akce se totiž uskuteční přímo v Chebském bazénu.
 

Celý večer budete moci ochutnat ty nejnovější hity, které ovládnou letošní léto. Ani na dalším pokračování skvěle rozjeté akce nebude chybět DJ Mario, kterého Vám ted trošku představíme.

DJ M a r i o (1966)

bývalý profesionální hudebník, produkční umělecké agentury a jeden z průkopníků západočeského clubbingu, se v průběhu posledních let stává respektovanou osobností taneční scény nejen v nejzápadnějším cípu republiky, kde je často headlinerem všech důležitých klubových a společenských událostí, ale po svých zkušenostech z hraní na IBIZE začíná pomalu dobývat i mety nejvyšší, mimopražským DJům dříve ne zcela přístupné: kluby Mecca, Celnice & Défilé v Praze. V těchto nejhonosnějších stáncích nočního života naší metropole dostává stále více prostoru a jeho veselé sety plné Balearic - house jsou již teď vyhledávaným zpestřením.

Dokáže však také zabrousit do vod Deep a Tech - house, což potvrzuje na parties v undergroundových klubech a jeho set v Progessive Zone stanu, zahajoval festival Open Air Field 2003. Pochvalně se vyjádřila i média a fakt, že je bookován na módní přehlídky firem GUCCI, DOLCE & GABBANA nebo VERSACE a také pravidelně vystupuje po boku DJských hvězd jako je LOUTKA, LA DI DA, BRIAN, TRÁVA nebo MICHAEL BURIAN, vnímá jako vrchol svojí kariéry.

Svou náruč mu v létě 2000, 2003 a 2004 otevřela také IBIZA a mohl tak konečně vystoupit na pomyslný Olymp a zahrát si vedle legend světového DJingu. Sekundoval tu například svému blízkému příteli Dj PIPPImu (rezident superklubu Pacha) a JOSÉ DE DIVINOvi, v Café Mambo zahrál warm - up set pro ROGER SANCHEZe (USA), celé dva týdny hraní v clubu KISS na Playa d´en Bossa a také vysílaný small talk se šedou eminencí globální taneční scény PETE TONGem (BBC Radio 1) je neúplným výčtem jeho veleúspěšné letní sezóny.

Nyní, na jejím konci, si Vás DJ Mario v sekci - Diskografie - dovoluje pozvat na malý hudební výlet do španělského středomoří. Mix byl pořízen live 16. září na party All Stars v legendárním klubu Pacha a je reprezentativním výběrem největších letních hitů Ibizy 2004.

V současnosti mixuje taneční kompilace pro klubové pořady Clubzone Chart (Radio Dragon) Dance XTC (Fajn Radio-Praha) a zároveň chystá projekt DJ School, ze kterého možná vzejdou příští velké hvězdy tanečního nebe, které Vás budou provázet na parties třetího millenia.Stal se také rezidentem Pražského klubu Celnice, kde má každý měsíc svoji klubovou noc, která patří mezi nejnavštěvovanější párty tohoto clubu. Více se dozvíte také na WWW.DJMARIO.CZ.

Další kdo se Vám představí, je jeden ze zakladatelů Mastersbooking DJ SWIPE, který celou akci zahájí a příjemně naladí všechny přicházející.

Třetím vystupujícím je rezident Baru Na Lodi DJ SAINT, který má pro Vás připraveny veškeré klubové hitovky minulého roku.

Těšit se také můžete na skvělý zvuk o síle 6kw, světelný park a videoprojekci.

Za bary, které budou v podání kolektivu Baru Na Lodi se můžete těšit na zrovna ne moc oblečené barmanky, stejně tak na go-go slečny. V rohu bazénu je také umístěn menší bazének, kde si můžete jen tak máchat nohy, třeba u pití drinků. Chybět nebude ani menší ovocný bar a pár madraček na blbnutí.

Co by jste měli vědět:

1. Pokud budete chtít do vody, pak samozřejmě sebou plavky a ručník.
2. Pro ty z Vás, kdo se koupat zrovna nechtějí, nejsou povinné.
3. Vstup do bazénu pouze na boso, nebo v pantoflích.
4. Celý bazén bude příjemně vytopen a není podmínkou být svlečený.
5. V celém prostoru je zakázáno kouřit a kvůli bezpečnosti budou veškeré nápoje podávány do plastů.
6. Celý večer bude také přítomen zkušený plavčík a zdravotník.
7. Samozřejmě můžete také použít uzamykatelných skříněk na věci, kde se za klíč bude vybírát vratná částka 50 Kč.
8. Na vaše bezpečí bude také dohlížet zkušená ochranka.

Celá akce vypukne v 21.00 h. Kvůli omezené kapacitě doporučujeme zakoupit lístky v předprodeji a to přímo v Baru Na Lodi v Chebu za 100 Kč. Na místě potom bude vstupné 150 Kč. Upozornujeme ,že by jste se na akci v den konání nemuseli dostat, proto si raději rezervujte vstupenky na mastersbooking@seznam.cz. Vyhrát také můžete volné vstupy. Stačí poslouchat každou sobotu
od 18.00 h klubový pořad Top Secret a uhodnout soutěžní otázku, nebo sledovat Taneční server www.futurebeat.cz

Tak tedy malá rekapitulace.

7.5.2005 Sobota
IBIZA PARTY 8-Pool party
Chebský bazén-Cheb
Start 21.00 h.

Přijdte s námi přivítat léto a užít si spousty legrace.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016