PARTYINFO

 

KAMIKAZE EXTASY

Datum konání:
06.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Jahoda
DJs:
chris Sadler (chrissadler.com), Carrione aka Diesel Phunk (Mix.cz, Mecca), Picasso (club Jahoda)
Popis:
vstup kluci 70 CZK, holky do 21:00 zdarma
Line-up:
21:00 – 23:30 Picasso
23:30 – 02:00 Chris Sadler
02:00 – 4:30 Carrione aka Diesel Phunk
 
 
Kamikaze Extasy v pražské Jahodě
Nejenom velké a osvědčené kluby pořádají opravdu kvalitně obsazené klubové večery. Pražský klub Jahoda tomu je příkladem s párty Kamikaze Extasy na níž přijedou zahrát djové a rezidenti hned dvou velkých pražských klubů Roxy a Mecca.
 

Již tento pátek 6.5.2005 proběhne v pražském klubu Jahoda zcela ojedinělá párty Kamikaze Extasy, na níž bok po boku zahrají představitelé hned dvou velkých pražských klubů Roxy a Mecca. Klubů, které si dlouhodobě udržují velmi vysoké postavení na žebříčku návštěvnosti a vždy patřili mezi ty opravdu nej v nespočtu anket.

Ani nemusíte být znalci pražské taneční scény, abyste věděli, že ač jsou kluby Roxy a Mecca na špičce pražské taneční scény, tak si vlastně moc nekonkurují. Proč? Každý z těchto klubů se orientuje na poněkud odlišné obecenstvo. Zatímco pražská Roxy je klub se širokým spektrem nabídky nejrůznějších hudebních stylů, tak klub Mecca je naopak středem pražské house scény nabízející svým návštěvníkům velmi vysoký standard služeb a opravdu velmi rozjařenou atmosféru, hlavně kvůli svému specifickému mecca-soundu. Tudíž i když v Roxy a Mecce je house noc, tak nikdy si tyto noci nejsou moc podobné.  A právě toto je další specialita večera Kamikaze Extasy v pražském klubu Jahoda.

Kamikaze Extasy nabízí střet tolik rozdílných přístupů k house music v podání rezidenta pražského klubu Roxy, který do nedávna měl na starosti noc Climax, dje Chrise Sadlera a rezidenta pražského klubu Mecca, starajícího se o noc Meccamix, dje Carrione aka Diesel Phunk, které doplní další představitel pražského house života dj Picasso.


Doplňující informace:

Vstup:
Kluci:  70,- Kč
Holky:  do 21:00 hod. zdarma, od 21:00 hod. 70,- Kč


Bia djs:

Chris Sadler

Chris je původem z Nottinghamu. Poprvé se setkal s taneční hudbou při pravidelných návštěvách klubu Cream ve Velké Británii a Atomic Jamu a zanedlouho si přinesl pár levných gramofonu a mixážní pult a pokud zrovna nebyl v klubu, piloval v ložnici svůj DJing.

Poprvé veřejně vystoupil v Liverpoolském baru Baa v roce 1992 a během svých studií na univerzitě si na své konto připsal příležitostné účinkování na parties, v barech a klubech ve Wolverhamptonu a v Liverpoolu. V té době začal provozovat malé, ale populární páteční party Recycle v průmyslovém prostoru nad Wolverhamptonskou hospodou.

V roce 1996, když ukončil studia na univerzitě s vyznamenáním v oboru biomedicíny, se Chris odstěhoval do Prahy, aby poznal místní životní styl a získal zkušenosti s DJingem. Během prvních několika měsíců v Praze chodil od klubu ke klubu a nabízel své demo nahrávky, což melo za výsledek pravidelné osmihodinové sety v klubu Újezd na gramofonech a pultu, které si musel obstarat sám. Po pár měsících přinesla tvrdá práce ovoce - agentura Lighthouse ho požádala o účast na prestižních akcích, kde hrál po boku Davea Clarka, Davida Holmese, Nicka Warrena a Darrena Emersona.

Na počátku roku 1997 se Chris dal dohromady s promotérem Klubu X Nigelem Demonem a začal spolupořádat a hrát na pravidelných sobotních akcích v klubu opět pod názvem Recycle. Party zaznamenala již od prvního uskutečnění nečekaný úspěch a Chris tam každou sobotu hrál spolu s nejlepšími českými DJs až do roku 1998, kdy byl klub uzavřen. Během té doby se Chrisovo jméno začalo čím dál tím častěji objevovat na plakátech největších a nejlepších parties v Praze. Chris hrál pravidelně pro obrovské davy lidí po boku tak uznávaných umělců jako je Josh Wink, Colin Dale Bushwacka a Luke Slater a jednou si dokonce zahrál speciální jungle set s Roni Size.

Mezitím se Chrisova pověst rozšířila i mimo Prahu a začaly přicházet nabídky z celé země. Chris tak najezdil tisíce kilometru napříč Českou Republikou a hrál téměř ve všech větších a také v mnoha menších městech.

Ke konci roku 1997 převzal Chris pražskou pobočku bookingové agentury dy-na-mix, která byla ve Velké Británii pod vedením legendárního Eddie Richardse vůbec první bookingová agentura pro DJs. Během svého působení v dy-na-mixu dovezl Chris do České Republiky mnoho britských undergroundových hrdinu, jako byli Charles Webster, Nathan Coles, Phil Perry, Eddie Richards, Malcolm Duffy, D.I.Y. a Richard Sen.

V roce 1998 nejlepší pražský klub Roxy, Mecca a světoznámá Radost FX jej začali pravidelně bookovat na své parties; dále hrál po celé republice a začal hrát i v zahraničí - v Německu, Rakousku a na Slovensku - na jedné listině se jmény jako Paul Oakenfold, Derrick May a C.J. Bolland. Dále také experimentoval jako promotér a na jednorázové vyprodané akci v Praze dovezl DJs Kenny Hawkese, Iana Pooleyho a Petea Hellera. Konec roku 1998 zastihl Chrise jako rezidentního DJe na měsíčních parties Climax v Roxy, kde hraje před zaplněným sálem dodnes, což dělá z Climaxu nejdelší fungující klubovou noc v historii českého tanečního scény.

V roce 1999, Chris poprvé začínal produkovat vlastní hudbu. Výsledek bylo „Take This“ na C.D. Trans-Atlantic Sessions. V Roce 2000 bylo vydáno jeho skladbu „Come“ a pak „2 Fukt 2 Funk“ na Beeswax Records, což podobně jako jeho oficiální mix C.D. na labelu Next Era, vyprodal všechny kopie. Samozřejmě nebylo to naposled co Chris byl ve studiu a dále skládá tracky a remixy pro různé labely a kompilace. Pravděpodobně největší úspěch zaznamenala jeho skladba „Attack Of The Grok“, která byla podepsána u proslulého labelu Ericka Morilla – Subliminal Records, a teď čeká na oficiální vydání.
Za ty léta, si Chris upevnil svou pozici nenahraditelné součásti české taneční scény, hrál pravidelně více než 100 bookingů ročně a na akcích s účastí až 20 000 lidí. Výsledky několika anket jsou důkazy o jeho popularitě: v roce 1999 Chris byl zvolen mezi 3 nejlepší DJs v zemi čtenáři časopisu Trip a na stránkách Techno.cz, v 2000 čtvrtý místo Czech Dance Music Awards a v 2003 druhý místo v anketa DJ Of The Year na stránkách Technisco.cz. Mezi výjimečné momenty v jeho kariéře patří hraní v Tokiu nebo v Chorvatsku, nebo s umělcema jako jsou Basement Jaxx, Danny Rampling, Sasha nebo Chemical Brothers.


Carrione aka Diesel Punk

Dj Carrione (techno, progressive) nebo DJ Diesel Punk (house) je člověk, který se na české taneční scéně pohybuje bezmála 7 let, během nichž nasbíral mnoho djských zkušeností, které z něho udělali typ univerzálního dje. Se jménem Carrione se tak můžete setkat nejen na plakátech techno parties, ale i na akcích zaměřených na house, kde vystupuje pod pseudonymem Diesel Punk, a trance opět Carrione. Ovšem nejraději hraje bez stylového omezení dle svého citu a nálady publika.

První djské krůčky dje Carrione se odehrávali v podhoubí pražské house scény, kde se tehdy ještě výhradně techno dj Carrione snažil prosadit mezi množstvím začínajících djů. V této době začíná Carrione hojně spolupracovat s další mladou nadějí pražské scény house djem Johnykem, s nímž pravidelně hrával v legendárním pražském klubu XT3.

Jak rostly Carrionovy zkušenosti, tak i přibývalo hraní v klubech Spiral club, CZ Beat nebo např. Terminal bar. Hlavně jeho spolupráce se Spiral clubem byla velmi důležitá pro další djský vývoj, o který se postaralo duo djů Trisco a Prochy, kteří dovedli u dje Carrione probudit i zájem o techhouse, později i house a trance a hlavně dali Carrionovi možnost hrát po svém boku, čímž opět získával řadu neocenitelných zkušeností. Později přicházejí i první hraní v pražském klubech Radost FX, Industry 55 a několika klubech po celé ČR s ojedinělými návštěvami sousedního Slovenska.

Rok 2002 byl pro dje Carrione celý ve znamení příprav na nakonec bohužel neuskutečněný festival MEGATRON, který se jednoznačně stal černým Petrem české taneční scény pro rok 2002.  Po krachu tohoto festivalu se Carrione stahuje do ústraní.

Až po dlouhých šesti měsících se znova objevuje Carrione na české taneční scéně a to hlavně díky přispění pražského dje B.One.K a pardubického Mike Goldfinche. Carrione se opět začíná objevovat v  klubech po celé ČR po boku nejen české djské špičky.

Dnes patří dj Carrione mezi již ostřílené klubové matadory, kteří každý víkend objíždí české kluby, kde tancechtivým návštěvníkům servíruje to nejlepší z house, techno a trance music. Současně s každovíkendovým maratonem se rovněž stará o provoz serveru Mix.cz (dříve Hudebniportal.cz) a kromě dalších rezidentních nocí i o pravidelnou noc Meccamix v pražském klubu Mecca, kde dj Carrione vystupuje pod novým jménem Diesel Phunk.

Carrione aka Diesel Phunk vystoupil např. v klubech:

Radost FX(Praha), Mecca(Praha), U-club(Bratislava), B-klub(Bratislava), Fabric(Ostrava), 603(Tábor), Liquid(Liberec), Escape(Liberec), N-Joy(Most), Industry 55(Praha), KD Mšené Lázně, Doma(Ústí nad Labem), Real Feel(Bělá nad Radbuzou), KD Liberec, Tip club(Chomutov), Maddox(Přelouč), Zděřina(Police nad Metují), Sépie(Týniště nad Orlicí), Úlet(Vlašim), KD Hlušice, Koloseum(Krupka u Teplic), Event(Hradec Králové), Ostrof(Mnichovo Hradiště), Bastion XXXV(Jaroměř), XT3(Praha), Guru(Praha), MC Veltruby po boku djs: Marco di Micoli(Hypertraxx djs), Xentrix(Belgie), Paul Mack(Anglie), Felipe(Rakousko) Ian Ossia(Anglie), Halasz(Maďarsko), Murble(Anglie), JJ aka Jesus at Work(Anglie), Nippa(Anglie),  Ben Long(Anglie), Koogi, Im Cyber, Agent, Orbith, Beax, Trisco, Miss Renny, Miquel, Toky, Chris Sadler, Coitus Exitus, B.One.K, Vectif, Michael Burian, Kaisersoze, Hyde, Milan Kroužil, Marek Řeřicha, Loutka, Jerry, Lucas, Craig Hampson, Rai, Džejár, Igor Pataky, Peter Walk a další


Informace o klubu:

Klub Jahoda

Klub se nalézá v městské části Praha – Velká Chuchle v blízkosti dostihového závodiště Velká Chuchle. Dopravně se klub nalézá v blízkosti rychlostní silnice Strakonická na půlcesty mezi městskými částmi Smíchov a Zbraslav, popř. Radotín viz. mapka.

Ke klubu JAHODA se nejsnáze dostanete autobusem č.172 ze Smíchovského nádraží. Vystoupíte na zastávce Starochuchelská nebo autobusem č.129, 241, 243 a vystoupíte na zastávce Dostihová a pak asi 10 minut pěšky po hlavní silnici směrem do Velké Chuchle viz. mapka.

V případě nutnosti navedení do klubu volejte:

Michal: tel.: 605 989 981
Carrione: tel.: 728 188 588

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016