PARTYINFO

 

CHAMELEON PARTY - STEP AHEAD

Datum konání:
21.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Kiko Navarro (kikonavarro.com), Brian, Mario, Loutka, Formi, Mucho
Info:
http://www.livexperience.info
Popis:
start 21:00, konec 05:00
vstup 190 CZK (předprodej Ticketpro a Ticketstream)
 
 
Chameleon party - "Step Ahead" se blíží
Chameleon party v Celnici
Agentura Brand Alive s potěšením oznamuje uvedení premiérové Chameleon Party: "Step Ahead". Na jednu jedinou noc se design interiéru Music Clubu Celnice kompletně přemění od stropu až k podlaze.
 

Kiko NavarroV tomto metamorfózou prošlém předním pražském klubu jako vrchol noci vystoupí mezinárodní DJská hvězda Kiko Navarro a to spolu s dalšími headlinery klubu Pacha, kteří se na dvou tanečních parketech s oddělenými zvukovými systémy potkají s dnes již legendárními "pouštěči" a hudebníky z pražského Roxydustu. Celnice Music Club se přetransformuje v akci "Step Ahead" během premiérové Chameleon Party v sobotu 21. května.  

STEP AHEAD

Přední mladí interiéroví návrháři a vybraní výtvarníci byli vyzváni k účasti v soutěžním tendru na jednorázovou změnu interiéru pražského restaurant-klubu Celince. Na základě zadaného tématu – "Step Ahead" vybere zadavatel ten nejzdařilejší a zároveň z praktického hlediska nejrealističtější výtvarný návrh. Vítěz, který si kromě publicity odnese i peněžitou cenu bude vyhlášen  9.5.2005 a vy máte možnost přenést se do jeho světa na první Chameleon Party 21.května tohoto roku.

Kiko NavarroPACHA  versus  ROXYDUST

Na "Pacha stagi" vystoupí mezinárodní DJská hvězda, resident světově proslulého klubu Pacha Mallorca - KIKO NAVARRO. Podpoří ho DJ BRIAN a DJ MARIO. Na "Roxydust stagi" jim budou přátelsky kontrovat dnes již legendární pražské talenty a autoři slavných Shake parties - Roxydustoví DJs LOUTKA, FORMI a MUCHO.

LIVE FASHION, HAIR, AND MAKE-UP DESIGN

Stylem jedinečná módní návrhářka Kateřina Hubálková se svojí uměleckou značkou KOKSO "na živo" a přítomným modelkám "na tělo" přímo na party vytvoří a naaranžuje originální a s tématem Step Ahead spjaté modely, které svými progresivními kadeřnickými kreacemi doplní zkušený vlasový ilusionista – KUBA HÁJEK se svým salonem AQUATTRO a exkluzivními produkty značky TIGI a BEDHEAD. O make up se postará vizážistka HANKA ŠURKALOVÁ.

VIP

Omezený počet exkluzivních VIP vstupenek zajistí jejich držitelům přístup do separátního VIP prostoru s drinky zdarma.
 
Premiérová Chameleon Party - Step Ahead
Sobota 21.05.05   21:00 – 05:00
Celnice Music Club, Nám Republiky
Vstup od 18 let

Vstupenky za zvýhodněnou cenu 190 Kč,- + poplatky, v prodeji od 30. dubna v klubu Celnice, restauraci Kolkovna, Olympia, Lary Fary, na místě více. www.ticketpro.cz a www.ticketstream.cz

Všechny informace týkající se Chameleon Party na  www.livexperience.info a www.celnice.com.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016