PARTYINFO

 

SLIM SLAM DRUM

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Výstaviště Černá Louka
DJs:
Andy C (Ram records/UK), Philip TBC, Inspiral X62, C.Phone, Elis, Pixie, Wenia, Yadel, Therapist, Protest, Kmin, Lautek
 
 
Dvoika.Troika a Ext.dust slaví narozeniny
Letos tomu bude už 6 let, co na Severní Moravě začali "fárat" nejen do muziky dvě bandičky, které se pojmenovaly Dvoika.Troika a EXT Dust Rainbow. Za tu dobu se jim podařilo povýšit město Os.travu na mega-drum & bassové město, kde již vystoupila řada zahraničních DJs a projektů, ale jeden zářez do pažby stále chyběl. Ten nejvyšší z nejvyšších, nejlepší z nejlepších. Andy C.
 

Kdo to mohl čekat, že se patnáctiletý začínající DJ během pár let vypracuje na post toho prvního mezi hrstkou drum & bassových DJs, kteří jsou považováni za nejlepší na světě. A k tomu ještě založí uznávaný label RAM Records, na kterém vychází opravdu jen samé skvosty a hitovky. Takže podtrženo, sečteno – nejen skvělý producent, ale ještě k tomu šaman za gramofóny, který si z davem dělá, co se mu zachce, to je dámy a pánové Andrew Clarke aka Andy C.

Pokud to do soboty 25.června nevydržíte, tak máte možnost se rozehřát už tento pátek 10.6. v opavském klubu Mrkev. Tam totiž bude hodně horko, díky Warm Upu na SSD s Andym C. Pod kotlem budou topit DJs Babe LN, Elvis, Wentoline a Gildor. Nezapomeňte si potítka!

Profil Andyho C, předprodejní místa a další informace najdete taky na stránkách www.dvoikatroika.cz.

 
Warm-upy a předprodej vstupenek

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze SSD s Andym C od Nexise Report ze Slim Slamu od Radima
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016