PARTYINFO

 

PACHA – IBIZA PARTY

Datum konání:
21.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
1st stage - Sarah Main (residentka Pacha Ibiza), Lucky Lucaso & Uwa (www.lucaso-uwa.dj), Maxime + special percs from Byron (www.levelrise.com), Vichy
2nd stage - Texx (X-Mag), Rob Smile
Popis:
vstup 400 CZK, 200 CZK děvčata a VIP karty
start 22:00
 
 
Sarah Main - biografie
Maxime (FR - Levelrise)
S elektronickou hudbou se Maxime poprvé setkává v roce 1994 na obrovské undergroundové techno scéně na proslaveném mezinárodním hudebním festivalu "Transmusicals" v Rennes. Tento festival byl v této době orientován zejména na hudebních styly v té době nazývané "the new sounds" (Rap, Hard Techno, Drum'n'Bass).
 

Později se Maxime angažoval v různých kapelách a na různých vlnový délkách (funk, groove, hard rock, raggae), přičemž vystřídal celou řadu nástrojů. Nejdříve hrál na syntetizátor a následně po 7 let kytaru. V této době byl hodně ovlivňován interprety jako Pearl Jam, Faith No More, Keizah Jones, Ben Harper. V roce 1998 vydal s dnešním DJ "Grant" album, kde se nachází jeho kytarové solo.

Po několika měsících pobytu v Edinburgu (Scotland), Maxime přesídlil do Prahy. Vábily ho sem prožitky po zde strávených "prázdninách snů". V roce 1998 se mu poprvé podařilo prosadit se a vystupovat na několika akcích jako DJ (Paradogs, Palác Akropolis, Brno, Humpolec). Později se dostává do bookingu agentury White&Round a následně se stává i jejím členem. Od té doby vystupuje na nejrůznějších místech v Praze i v jiných koutech ČR (viz. playlist). Dnes vystupuje stále pravidelněji i v zahraničí (Francie, Švýcarsko, Německo).

Vedle jeho současných DJských aktivit je Maxime stále aktivním členem agentury White&Round.
Pravděpodobně díky jeho zkušenostem s klasickou hudbou a hrou na kytaru je Maxxův styl velmi melodický a vytříbený. Jeho hlavní parketou je zejména groovy a funky -house, tech-house, někdy s progresivními prvky.

Maxime sám o hudbě kterou hraje prohlašuje: "Na prvním místě je samozřejmě tanec, ale také chci aby zasáhla i duši; nebo se o to alespoň pokouším."

Dj Maxime francuz zijuci v prahe ktori sa podiela uz 4 roky na mnohých hudobnych projektech v ceskej rep.Od roku 2005 sa maxime angažuje v oblasti djingu (Electro house / tech-house)a produkcie (house, techno, jazzy house, down tempo, etc.)a tvorby krátkých filmov a televiznej reklamy (OSKAR coverage campaign)s Collective Levelrise ktoreho je clenom s Ivan M. Walden and Byron (www.levelrise.com). Coskoro ho budete moct vidiet na party MAGNETIC v pražském abatone po boku djs ako Moguai ,Michael burian. A nastupuje ako rezident dj do clubu duplex (po boku Colina Dále a Saran Main - Pacha Ibiza) A majuc jeho stále residencie (Le Clan, L'Enfer Rouge).S cistym zmyslom pre groove an velku alternativnu hudobnu kulturu, jeho sety su jasne dancefloorovo orientovane.

 
Ibiza v Duplexu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016