PARTYINFO

 

PACHA – IBIZA PARTY

Datum konání:
21.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
1st stage - Sarah Main (residentka Pacha Ibiza), Lucky Lucaso & Uwa (www.lucaso-uwa.dj), Maxime + special percs from Byron (www.levelrise.com), Vichy
2nd stage - Texx (X-Mag), Rob Smile
Popis:
vstup 400 CZK, 200 CZK děvčata a VIP karty
start 22:00
 
 
Sarah Main - biografie
"Mixování hudby je jedna věc, ale djing je určitá forma umění" podle slov jedné z nejžhavějších Djejek, která doplnila letošní team Pacha Ibiza. Lehce ji nevyděsíte, nejlépe se cítí za mixážním pultem v narvaném klubu.
 

Pochází z Austrálie, její osobnost zahrnuje všechno, co od DJ očekáváte, je plná energie, kreativní  a sebevědomá. Dobyla australskou klubovou scénu hraním v radiu a v klubech a je současně největší vycházející Dj ve Španělsku  Váží si možnosti  hrát každý týden v Pacha Ibiza a za zmínku stojí i další místa jako  Pacha v Madridu, Barceloně, Rakousku, Portugalsku a Palmě.

V minulých letech zahrála Sarah  své sety na pěti kontinentech, což zahrnuje hraní  ve slavných klubech jako je Zouk (Singapore), Discothéque v Barceloně, Creamfields v Liverpoolu a v Home (Sydney). Letos hrála při otevření klubu Space a Pin- Up na Ibize  stejně jako v Budapest street parade a byla pozvána Davidem Moralesem, aby zahrála na jeho legendární narozeninové party v Mykonosu .

Její mixování je odvážné a technicky perfektní, ale její groove je o hraní hudby která dokáže lidi roztančit. Ohraničit styl, kterým Sarah hraje by nebylo fér. Bez ohledu na to, kolik ji to stojí úsilí se snaží aby lidé byli sami sebou a bavili se bez toho aniž by musela hrát komerční hity.
V roce 2002 nahrála Sarah cd zimní  Pacha Ibiza  party, které bylo velmi dobře přijato  nákupčí veřejností a obdrželo zuřivá hodnocení od kritiků.

Mudrc Pacha, Jesus de la Queen o ní řekl: "Hudba zosobněná Djem je to, proč chodíme do klubu. Sexy, společenská a drzá."

 
Maxime (FR - Levelrise) Ibiza v Duplexu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016