PARTYINFO

 

SPEEDWAY

Datum konání:
27.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - p.m.
DJs:
Nika 77 (techno.cz), Fuzzy DJs (dancer.cz), Monotype (techno.cz), Airswing (airswing.com)
Info:
http://speedway.dancer.cz
info@dancer.cz
Popis:
start 21:00, vstup 100 CZK http://speedway.dancer.cz
Line-up:
21.00 - 23.30 Monotype
23.30 - 01.30 Nika 77
01.30 - 03.00 Fuzzy DJs
03.00 - 05.00 Airswing
pak se uvidí...
(Časy nejsou úplně stoprocentní. Nika má ještě jedno hraní jinde a Fuzzy DJs to možná protáhnou.)
 
 
Speedway - poslední informace
Nika 77, Fuzzy Djs, Monotype a mistr Airswing už se těší na večer, jak vám budou hrát k tanci. Já se těším na všechny známé i neznámé tváře (neznámých už moc není) a taky, že si snad trochu hodím bokem. Vše se zdá být připraveno k rychlejšímu večírku v klubu p.m..
 

Rád bych ještě zmínil pár posledních detailů. Projekci bude zajišťovat Live Form, zásobil jsem ho několika videi z vlastní sbírky s auto-moto tématikou, které má možnost použít.

Na mé párty se - asi naposled - bude prodávat Kamikaze. Každý padesátý návštěvník dostane plechovku na rozjezd.

Pokud se mi vše podaří budu mít pro vás snad i nějaké překvapeníčko. :)

A poslední co k páteční Speedway přidám bude poděkování:

Děkuji za podporu Rádiu 1, Sašovi, Lucce, Klárce, paní ředitelce, Technu.cz, Tomášovi, Radkovi, Danovi, Ítýmu, všem ostatním serverům, které mě podpořili, Patrikovi, samozřejmě klukům za gramofóny, Pavlovi, Honzovi, Martinovi, Danovi a děvčátku Veronice, klubu p.m., panu Bulínovi, za grafiku Radimovi, Jindrovi a Pavlískovi (i za foťák), Bélovi a Chrisovi za podporu v jejich pořadech, Lence, Lorenzovi, Jakubovi a Martinovi za rady, Valdovi a Ivě za prostor k odpočinku, Mámě a Tátovi za podporu, Pavlínce taky, samozřejmě Dáše za nápad a pomoc, Saše, Kristýně, Korychovi, Nině, Vláďovi, tanečnicím, klubům a podnikům, kde jsou letáky, asi na někoho zapomenu, takže prostě všem co mají s touhle mojí akcí něco společného, včetně vás, návštěvníků a kamarádů, bez vás by to určitě nemohlo být. Budu se těšit.

 
Rozhovor s Nikou 77 Rozhovor s DJem Airswingem Důležité informace k party Speedway Rozhovor s Monotypem Máte rádi rychlou jízdu? P.M. - Nový klub v Praze

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016