PARTYINFO

 

COLORFUL HOUSE MUSIC

Datum konání:
13.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Dan Cooley (Radio1, Clubber.cz), Marko Jelić (Clubber.cz), Piri (for.zulu.cz)
Info:
http://www.chateau-bar.cz
Popis:
vstup zdarma
start 22:00 - konec 04:30
Line-up:
22:00 – 23:00 Dan Cooley
23:00 – 00:30 Marko Jelič
00:30 – 02:00 Dan Cooley
02:00 – 03:00 Marko Jelič
03:00 – 04:30 Piri
 
 
Rozhovor s Pirim
Colorful house music v L'enfer Rouge
Jeden z nejlepších mejdanů v centru Prahy Clubber Sound of Colorful House Music v klubu Chateau L’enfer Rouge pokračuje v pátek 13.května od 22h. Jako vždy bude připraven příjemný klub s výborným barem a skvělou atmosférou. Na fotky z minulé povedené Colorful House Music party se podívejte tady a tady
 

Djs

O hudbu se celý večer budou starat rezidenti tohoto mejdanu djs Dan Cooley a Marko Jelić. Jako special host přijede své umění až z daleké Ostravy předvést dj Piri, rezident Smoke Essence v Cafe de la Ostrava. Hrát se bude house a progressive.

Klub

Znáte klub L’enfer rouge? Tento útulný a esteticky mimořádně povedený podink v samém historickém srdci Prahy totiž vznikl nedávno na základech velmi populárního baru Chateau (dříve Chapeau Rouge) již pěkných pár let poskytujícího prostor k divokým jízdám širokému domácímu i zahraničnímu publiku. V současnosti se jeho rozšířením dostává pražským clubberům prostoru, kde má hlavní slovo zábava, radost a hudba. Na vlas stejné jsou i atributy večírku Clubber Sound s podtitulem Colorful House Music, jehož další díl se chystá už na pátek 13.5. a kde uslyšíte tu nejpestřejší a nejbarevnější houseovou muziku.

Vstupné: Vstup na Colorful House Music je vždy zdarma.

www.chateau-bar.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016