PARTYINFO

 

COLORFUL HOUSE MUSIC

Datum konání:
13.05.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - L'Enfer Rouge
DJs:
Dan Cooley (Radio1, Clubber.cz), Marko Jelić (Clubber.cz), Piri (for.zulu.cz)
Info:
http://www.chateau-bar.cz
Popis:
vstup zdarma
start 22:00 - konec 04:30
Line-up:
22:00 – 23:00 Dan Cooley
23:00 – 00:30 Marko Jelič
00:30 – 02:00 Dan Cooley
02:00 – 03:00 Marko Jelič
03:00 – 04:30 Piri
 
 
Rozhovor s Pirim

Popiš svou osobu pomocí deseti slov.

Jedna, dvě, tři, čtyři, pět, šet, sedm, osm, devět, stačí? :o)

Od kdy hraješ, kde hráváš a jaké žánry?

Od '97. To jsem začínal ještě z CD a říkal si "přece si nebudu kupovat desky, které se poškrábou…" :o) Ale zná to asi každý kdo hraje z desek – není nad ten pocit se "dotknout hudby"… a od té doby nedám na desky dopustit.

Jinak, už mám za sebou hraní ve většině ostravských klubů, př. Fabric, Bar-vy, Chlív, Klid, Boomerang, atd. No a co se pravidelných akcí týče, momentálně každý 3. pátek v měsíci pořádám Smoke Essence v klubu Cafe de la Ostrava na Stodolní ulici a myslím, že je to docela úspěšná kalba na kterou chodí lidi. Tak i tak už mám za sebou pořádání více parties po Ostravě, ale to by bylo na dlouho :o) Sem tam hrávám v chill outech na větších akcích konaných na ostravském výstavišti. Teď mě např. čeká hraní na afterparty po Sun Of Ostrava. Krom toho jsem hrál v Brně v Mescalitu a Perpetuu, v Opavě v Mrkvi, no a teď se chystám do Prahy :o)

A jaké žánry? Začínal jsem s chill outem z cd (The Orb, Future sound of london, Autechre…), ale po zjištění, že desky jsou přece jen desky, tak to byl house, techno, postupem času jungle a drum&bass. K tomu bych dodal, že máme takový na půl live projekt Lookingbass – já jako dj, kamarád na basu, trumpetista + vocal. Moc často sice spolu nehrajem, ale hráli jsme třeba jako taková "předkapela" na dnb párty Shpekulation s Falconem (nl) nebo v chill outu na Digital unicode s Andy Hazem (uk). Každopádně v současnosti nejvíc hraju takovou směsici house, techna a progressive.

Praha - jaký k ní máš vztah?

Hodně kladný na Ostraváka :o) Jezdim sem s rodinou už od mala, mám v Praze plno známých z Ostravy, i bývalou lásku, takže Prahu docela znám a od začátků mého hraní jsem si chtěl v Praze vždycky zahrát, což se mi za pár dní splní :o)

Ostrava - kam podle tebe směřuje tamní scéna?

Těžká to otázka… další? :o)

Co v tobě vyvolává pocit spokojenosti?

Naposledy to byla párty s Armin van Buurenem, zahrál úplně luxusně, čistá euforie, energie, nádhera a spokojenost, ale jinak pocit spokojenosti ve mně momentálně nejvíc vyvolává má přítelkyně :o) No a pak to jsou takové ty "malé maličkosti", když člověk něco dělá a dostane se mu kladného ohodnocení. To vždycky potěší, hlavně když to třeba vůbec nečekáš.

Na mejdanu budeš hrát house, v jaké podobě ho budeš prezentovat a jaké pocity ti tento styl evokuje?

Nemám moc rád "škatulkování" a to co hraju, zařadit do jednoho stylu podle mě prostě nejde, ale budu hrát do pohody a tak aby se lidi i já bavili ;o)  Jinak, slunce, písečná pláž, krásné ženské, palmy, pohoda, drink… a k tomu nic jiného než house :o)

www.chateau-bar.cz

 
Colorful house music v L'enfer Rouge

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016