PARTYINFO

 

SOUNDSTRIKE II

Datum konání:
21.05.2005 - sobota
Místo konání:
Roudnice nad Labem - Sportovní Hala pod Lipou
DJs:
techno stage - Jerky M (soundstrike.org/cz), A-Man (soundstrike.org/cz), Mik-e (crystal/cz), Izarp (crystal/cz)
house stage - Alesh, Kelly, Toni, Felix Caster (djsonda.com/cz)
Info:
http://www.soundstrike.org
info@soundstrike.org
Popis:
2x stage, lasery, světla, gogo dancers, vstup 70 CZK
 
 
Soundstrike II v Roudnickém klubu Pod Lipou
21. května 2005 se uskutecní v Roudnici nad Labem již další díl klubové noci Soundstrike. Oproti předchozí roudnické akci se tato párty bude tentokrát odehrávat na dvou stagích, hlavní funky techno a na druhé spíše pohodovější house. Jak je již dobrým zvykem představí se zde v hlavním čase opět Jerky M vs A-Man a jejich vystoupení bude i tentokrát "okořeněno" vlastní produkcí, doplní je táborští rezidenti klubovky Crystal: Mik-e a Izarp.
 

Na hlavní stagi lze tedy očekávat back 2 back sety, světelnou a laser show a také premiérově profesionální sličné go-go dancers, které si prý připravili erotické překvapení. :o)

Na druhé house stagi vás přivítají djs Alesh, Kelly, Tony a doplní je pražský Felix Caster. O zábavu tedy bude postaráno nejen po vizuelní stránce, ale zvukové. Nejen kvalitní djské sety, ale zvukové vybavení bude i tentokráte oproti minulému dílu jestě mnohem kvalitnejší. Zdá se, že príjemné prostředí roudnického klubu Pod Lipou i tentokrát nabídne nezapomenutelný zážitek. Vstupné je pohodových 70,-Kč.

Více info na www.soundstrike.org

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016