PARTYINFO

 

DRUMSTATION

Datum konání:
24.06.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Propac (Digital Terrorists, DE), Shuggar (Digital Terrorists, DE), Beast 67, Hellium, Suki
MCs: Mikatchu, Noučrs
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
start 20:00
vstup do 22:00 zdarma, potom 50 CZK
Line-up:
20:00 – CYBERPETE (vítěz soutěže)
09:30 – HELLIUM
23:00 – BEAST 67
24:00 - PROPAC + SHUGGAR (Digital Terrorists, DE)
02:30 - SUKI
04:00 - back2back djs
 
 
Drumstation: poslední informace
Poslední informace před víkendovým pokračováním drumandbassové klubovky Drumstation.
 

Aktuality:

· Mnichovské duo dj PROPAC - dj SHUGGAR přiveze avizovaný vinyl DTR001, zájemci si ho budou moci na DRUMSTATION zakoupit za sympatických 210 Kc.

· Též je potrvzeno, že dj PROPAC - dj SHUGGAR předvedou set na 3 gramofony.

· ze soutěže na drumandbass.cz byl vybrán nadějný dj Cyberpete, který akci zahají.

· Dekorace na páteční akci se rozrostli o projekci a zelený LASER.

 

DRUMSTATION – v současnosti jediná velká drum&bassová noc v Praze oslaví v červnu již 2 roky existence, a to v pátek 24. června 2005 v klubu Matrix od 20 hodin.

Pozvání na DRUMSTATION přijali zástupci mnichovského labelu Digital Terrorists: dj PROPAC a dj SHUGGAR, kteří zde budou prezentovat právě vycházející vinyl DTR001.

Na DRUMSTATION dále vystoupí dj SUKI (SoundOne, Drumstation), dj BEAST 67 (Drumandbass.cz), dj HELLIUM (JS crew) a atmosféru podpoří mcs MIKATCHU a NOUČRS. Podrobné info o umělcích uvádíme níže.
Na začátku akce dostane příležitost jeden z mladých djů vybraný z účastníků  soutěže pořádané serverem www.drumandbass.cz a Badpointem u příležitosti DRUMSTATION 13.

Na produkci akce se poprvé podílí Drumandbass.cz crew, dále již oblíbení a všem známí partneři: ČERVENÝ DRAK – speciální červené pivo a prodejna GROWSHOP, pro ty co vědí… (www.growshop.cz).
Díky partnerům je oslava druhého výročí DRUMSTATION otevřená všem fandům d’n‘b, protože do 22h je vstup zdarma!!!!

Aktuální informace najdete na: www.badpoint.cz/drumstation

Stručně:
pátek 24.6.2005
Matrix klub, Koněvova 13, Praha 3, www.matrixklub.cz
Djs: Propac (Digital Terrorists, DE), Shuggar (Digital Terrorists, DE), Beast 67, Hellium, Suki
Mcs: Mikatchu, Noučrs
Začátek: 20:00h
Vstupné: do 22h zdarma, po 22h 50,-
Web:  www.badpoint.cz/drumstation

Podrobné info:

Label Digital Terrorists
Propac a Shuggar se jako djs potkali před několika lety. Sdílejíce vášeň pro drumandbass a produkování hudby si uvědomili, že je pravý čas na to, založit si  svůj vlastní label! Stalo se tak  roku 2005 na jihu Německa v Mnichově. Jejich cílem je poskytnout zázemí pro místní breakbeatové a drumandbassové producenty, aby ti nejvíce schopní měli možnost vydat svoje tracky na labelu Digital Terrorists.
Prvním singlem, který vyjde v červnu pod hlavičkou DTR budou mít na starosti Propac a Hell G.

Propac + Shuggar
Propac a Shuggar vystupují jako djs hrající na 3 gramofony na všech možných místech včetně Prahy, Berlína, Freiburgu, Ulmu a samozřejmě Mnichova. Jejich vystoupení bývá vždy pestré jak na poslech, tak i na pohled.
Propac pochází z jihozápadní části Německa a je spoluzakladatelem Digital Terrorists. S hudbou začal ve svých 14 letech hraním na elektrickou kytaru. Dva roky poté založil svou hardcore-crossover kapelu Tube 7. Později přišel do styku s  klubem Club Vaudevill, kde se seznámil s residentní crew Mehrzwerck Inc., která se snažila posazovat breakbeat a drumandbass na jihozápadě Německa. V průběhu času byl čím dál víc ovlivňován elektronickou hudbou a více než kytaře se začal věnovat gramofonům a synťákům. Fascinován mocnou energií zlomených beatů se Propac zavřel do studia a noc co noc zdokonaloval jeho producentské schopnosti. Jelikož Propac není zaměřený na jeden konkrétní styl drumandbassu, snaží se do každého svého tracku vnést unikátní charakter a identitu.

Suki (Sound One)
Suki již několik dlouhých let na naší scéně působí jako dj a promotér. Mezi jeho nejdůležitější počiny patří práce na fúzi JahMusic Promotion, která vedle jiných akcí pořádá i veleúspěšný open-air festival s názvem Reggae Meeting nebo seriál akcí Spirit of Asian Underground. Vedle toho je zakladatelem TN Promotion (dříve Tir'Na'Noght), která má na svědomí populární drumandbass & raggajungle sérii Let It Roll, Drumstation nebo Back2Jungle. Jeho djské sety se skládají z nejaktuálnějších počinů současné breakbeatové a drumandbassové produkce, nejraději má amenové smyčky a hluboké tvrdé basy a subbasy.

Beast67 (Drumandbass.cz booking)
Dj Beast67 začal mixovat drumandbass na přelomu roku 1999-2000. O dva roky později se umístil na druhém místě  Dj Champu (soutěž nejlepších amatérských djů České republiky a Slovenska). Během svého djského působení hrál ve většině českých dnb klubů a několikrát v Polsku (Krakow, Bydgoszcz, Lodz, Wroclaw). Mezi jeho rezidentní akce patří Drumandbass.cz Workshop v klubech  Matrix, Punto Azul, Wakata– Praha, Quintrix - Lovosice, či bývalé noci Superfly Jam v litoměřickém klubu Klacxon. Hrál spolu s novozélandskými Concord Dawn, nejlepším djem Holandska Pressurem, polským N.Onem… V jeho setech můžete slyšet jak oldschoolové pecky, tak i nejnovější materiál ať už z nevydané české produkce, nebo světové scény. Mimo jiné provozuje český informační server Drumandbass.cz.  Má na svědomí vydávání českých dnb kompilací Back In My Mind. Od této Drumstation se stává novým rezidentem noci.

Hellium (Drumandbass.cz booking)
S djingem začal v roce 1999 poté, co přešel z gabba hardcore na jungle a dnb. Prodával desky ve Phonotic vinyl shopu. Podílel se na organizaci dvou Phonotic dnb parties. Hrál po boku Mata z Concord Dawn v Abatonu, stejně tak po boku Dylana v Matrixu (Hardcore massive!), ale asi nejlepší zkušenost pro něj byla začátkem loňského roku vystoupit společně s Ridem v rotterdamském klubu Nightown a zahrát si s Technical Itchem, Dylanem, Robyn Chaos, Adi J a dalšími...

MC Noučrs
Letos 21letý týpek začínal už na přelomu let 1997-1998 jako host na debutu hip-hopové formace Matezz a Marky. Můžete  ho slyšet v mnoha klubech po celé České republice. Několikrát také zpíval s Beastem 67 v Polsku. Spolu s dj Cyraxem též tvoří producentské duo Mirror, které komponuje převážně experimental dnb a breakbeat. Jeho oblíbení producenti jsou Klute, Kemal a Paul B. Je pro vše nové a inovativní. Jeho osobitý styl si nemůžete s nikým splést.

Badpoint
Původně „pouze“ internetový klubový magazín se rozrostl na promotéra, designéra, fotografa, supportéra a oděvní značku. Aktivity Badpointu se odehrávají v duchu jeho motta: jungle & hard core style. Badpoint je zakladatelem cyklů DRUMSTATION a CORE RITUAL. Informace o Badpointu najdete na webových stránkách www.badpoint.cz , anglický zin zaměřený na cizince na www.badpoint.com a nabídku trik a mikin na http://shop.badpoint.cz

 
Drumstation: DJ Propac - interview Drumstation v Matrixu koncem června

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016