PARTYINFO

 

MON AMOUR

Datum konání:
27.05.2005 - pátek
Místo konání:
Prostějov - Space
DJs:
Leo Lycra (space resident), Dan Cooley (Radio 1, Clubber.cz), Marko Jelić (Clubber.cz), E-lite (United Music), Hydrophonic (O'sex)
Info:
http://www.space-club.cz
Popis:
vstup 99 CZK
Line-up:
20:00 Marko Jelič
22:00 E-Lite
23:30 Dan Cooley
01:30 Leo Lycra
03:00 Hydrophonic
 
 
Mon Amour v prostějovském klubu Space
Mon Amour, pravidelná electro-progressive houseová noc, přináší poslední májový a láskyplný pátek své další pokračování v dnes už dobře známém a v podvědomí kluberů zapsaném, prostějovském klubu Space. Ten se může pochlubit příjemnou a vždy usměvavou obsluhou, kvalitním zvukem a pohodlnými lounge sedačkami, tedy ideálním místem k odpočinku pro tancem znavená těla. Produkce klubu se snaží tuhle happy noc vymazlit vždy něčím speciálním a tentokrát se těšte na opravdovou invazi pražské špičky.
 

DAN COOLEY – pondělní a páteční dopolední jistota pražského Radia 1, zároveň DJ, který stál za gramofony po boku takových hvězd jako Layo&Bushwacka!, Jaydee, Justin Robertson, Seb Fontaine…a v současné době se může pochlubit hned třemi pražskými residenturami.

MARKO JELIČ – jeho kolega z bookingové stáje Clubber.cz, vycházející hvězda české electro a progressive house scény.

E-LITE – ostravská rodačka, momentálné hájící barvy agentury United Music. Nejen její půvab, ale hlavně umění navodit svým DJ setem tu správnou klubovou atmosféru jsou její jasné devizy.

LEO LYCRA – domácí rezident a miláček něžného pohlaví se jistě pochlubí pestrým a propracovaným progressive house setem.

HYDROPNONIC – brněnský strůjce úspěšné klubovky O´Seex sází na melodičnost a taneční eouforii svých setů.

Dost silná sestava, navíc doplněná CHARLIE'S ANGELS na pozici go-go tanečnic… to vše bude umocněno speciální videoprojekcí připravenou pro tuto noc.

Mon Amour je tady..se vší parádou a v plné síle…27.května budeme na místě činu!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016