PARTYINFO

 

SAIL WITH PURE COMMANDO

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rescue, Soda, Canobee
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sail With Pure Comando
Pure Rhythm comando is back! Další pokračování bouřlivé noci s Pure Rhythm djs se vrací v pátek 3.6.05 na houseboatu U Bukanýra (www.bukanyr.cz), který sídlí na náplavce Na Františku.
 

Tento večer vám budou tech-house breakovou smršť beatů celou noc nakládat Djs Rescue, Canobee and Soda (www.pure-rhythm.cz)

Začátek je od 22.h a vstup je zdarma.

* Tech-house music all night long *
 
Pure Rhythm sound system

Začátky Pure Rhythm sound systemu se datují ke konci roku 1999. Tehdy, po zakoupení vlstní techniky, se začíná psát historie okolo Pure Rhythm. Zpočátku v sound systemu působí Djs Canobee, Soda, Box, Rescue a G.. Po prvních hraních v malých klubech pražské undergroundové scény se dostávají do povědomí veřejnosti hlavně díky vlastní iniciativě v klubu Roxy. Tam se od roku 2001 aktivně spolu s Canobeem,  v té době hlavním dekoratérem party nocí, podílejí na víkendové výzdobě Roxy.

Jejich demo kazeta se přes tehdejšího produkčního klubu Znamena dostává do rukou nadějného člena Roxy bookingu Dje Lucase. Tomu se stylově vyhraněný tech-house v podání Pure Rhythm djs zalíbí a v následujících letech se jejich spolupráce rozrůstá. Přes hraní v chill outu v Roxy se Pure Rhythm dostávají na hlavní stage Free Mondays party, která je hojně navštěvována a kde se poprvé představují Roxy publiku ve své plné síle tech-house music.

Postupně se začíná vypracovávat jak styl jednotlivých djů Pure Rhythm, tak zvuk celého sound systemu. Při společném vystoupení dokáží navodit skvělou atmosféru. Ve svých setech se pohybují po celém spektru hudebních stylů. Převládá tech-house, house, Nuskul breakz a podle okolností hrají i daleko razantněji a nebo naopak deepově.

Proto dostávají příležitost i na ostatních večerech v Roxy jako Futuresoundz, Nightphunk, Climax a také na legendární noci Mix dje Trávy a později na noci Mixer.

Kromě pražské Roxy vystupují také v klubech Duplex, Radost FX, Akropolis, U Bukanýra, Punto, Ultramarin, Abaton, Karlovy Lázně, Mix-Plzeň, Depo 9, R-klub a v dalších, kde hrají sami nebo vystupují se jmény jako Tráva, Layo & Bushwacka, Jaydee, Loutka, Danny Rampling, Mikee, Timmy S a spoustou dalších předních českých i zahraničních djů.

Kromě těchto hraní dává produkce v klubu Roxy (respektive Lenka, David, Dan) příležitost i jejich nepravidelné rezidentní noci Pure Rhythm session, na jejíž přípravě se Pure Rhythm osobně podílejí nejen po zvukové, ale i po vizuální stránce.

V roce 2004 se obměňuje Pure Rhythm, po odchodu Dje G. se novým členem stává Dj Wenzig, který s Pure Rhythm djs již několikrát vystupoval a který se svými ranními houseovými sety zapsal do povědomí všem lidem okolo Pure Rhythm sound systemu.

Nedílnou součástí Pure Rhythm je také "Káďa", se kterým se rozrůstají aktivity skupiny. Novou oblastí je vlastní výroba oblečení Pure Rhythm Wear CO. a také „Káďova“ vlastní značka Starford.

Vše včetně fotek, letáků z nejrůznějších akcí, novinek a samozřejmě také jejich setů, je k vidění a stažení na jejich stránkách www.pure-rhythm.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016