PARTYINFO

 

KIM ROZKY

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Wega & Kim (Weki), Turtlesquad DJs (bukanyr.cz)
Live:
Irsen (sax), Dunumba Drumers
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Kim rozky
V sobotu 25. června proběhne na lodi oslava narozenin dje Kima, rezidenta mejdanu "La Pascos Dream", který se koná na Bukanýru pravidelně vždy jednou za měsíc. Rozjetost tohoto mejdanu vám může potvrdit spousta návštěvníků této akce, kteří přesto, že se "La Pascos" koná ve všední den, jsou schopni pařit až do rána.
 

A není divu, Kim si ke svému hraní většinou zve vynikajícího saxofonistu Irsena a na bonga jej doprovázejí bongálisti Dunumba Drumers. Poslední dobou byl i častým Kimovým hostem bukanýrský dj Wega.

Nejinak tomu bude na sobotních narozkách, na kterých vám nejprve po desáté večerní zahrají svůj breakbeatový set Turtlesquad djs. Po této dvojce nastoupí již zmiňovaný  Wega se svým progressive house setem.  Po něm oslavující monstrum Kim (před Kimem to byla Gappa), který svým houseovým setem ve společnosti saxofonisty Irsena a bongamenů Dunumba Drumers rozhodně zničí vše co mu bude stát v cestě. :)

Zemětřesení ranních hodin odkryje za gramcema duo zvané Weki (mláďata od Gappy), aby vám sežrala snidani a sebrala poslední chuť vyrazit domů. A taky co tam, že?
A pozor! Domorodci varují vetřelce, aby mláďata nebrali do ZOO v Japonsku a nechali je tam, kde jsou. :)

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016