PARTYINFO

 

REGGAE MEETING

Datum konání:
18.06.2005 - sobota
Místo konání:
Zastávka - Ostrov na Úhlavě
DJs:
Raggamuffinwhiteman, R.I.Z.L.A sound system a další
Live:
United Flavour, Švihadlo, Ilam, Dub-O-Net, Lion Taxi Service & Big Famili (duo zpěváků z karibského ostrova Martinique), Babylon Station, Brother Coms & Ranking Fire, Yellow Sisters, Noiseshaper (UK, DE) a další
Info:
http://meeting.jahmusic.net
Popis:
vstup zdarma
 
 
Poslední informace a lineup V. Reggae Meeting osvěží horké léto
Reggae festival se vstupem zdarma
Další ročník festivalu Reggae Meeting proběhne už začátkem léta a slibuje opět hodně muziky. JahMusic Promotion navíc s radostí oznamuje, že letos to bude na opravdu výjimečném místě! Tento velmi speciální festival bez plotů a za dobrovolné vstupné se tentokráte bude konat na ostrově a přilehlých loukách u řeky Úhlavy v blízkosti Příchovic u Přeštice.
 

Na tento rok chystáme pod širou oblohou hned tři scény:

Na hlavním pódiu zazáří mimo jiné i kapely United Flavour, Švihadlo, Ilam, Dub-O-Net, Lion Taxi Service & Big Famili (duo zpěváků z karibského ostrova Martinique), Babylon Station, nebo Brother Coms & Ranking Fire z Gambie, kteří vystoupí za doprovodu domácích Yellow Sisters. Speciálním hostem bude britsko-německý projekt Noiseshaper, parta muzikantů z labelu Select Cuts úzce propojených s Rockers Hi-Fi, kteří jedou na evropské turné v rámci vydání své třetí desky.

Druhá scéna bude věnována dancehallu, tedy té nejaktuálnější podobě reggae, vycházejících z kořenů jamajské muziky. Vedle mnoha DJs a MCs tam vystoupí jako vzácný host Belgičan Raggamuffinwhiteman a proběhne tam i tradiční finále turnaje reggae selektorů 45Clash a soutěž Dancehall Queen o nejúžasnější tanečnici festivalu.

Třetí scéna bude novinkou, protože se bude specializovat na roots reggae a dub v produkci drážďanského soundsystému R.I.Z.L.A. Sound a bude hostit partu zahraničních i domácích selektorů.

Podrobný program bude k dispozici na adrese http://meeting.jahmusic.net od 15. května, máte se na co těšit ;-) 

Více informací o festivalu samotném a průběžné novinky najdete taktéž  na adrese http://meeting.jahmusic.net.

Děkujeme za Váš zájem

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016