PARTYINFO

 

SATISFACTION & BIRTHDAY OF DANCE EXTRAVAGANZA

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Lucky Lucaso a Uwa, Orbith, Marek Řeřicha, TT
Live:
The Biz – live projekt Benny Benassiho - Paul French a Violeta
Info:
http://www.duplex.cz
Popis:
performace, dekorace, laser, videoprojekce a samozřejmě oslava narozenin nejposlouchanějšího rádiového pořadu o taneční muzice
 
 
The Biz – Live Projekt Benny Benassiho
Benny Bennassi v Duplexu
Poprvé do klubu Duplex přivážíme hvězdu světového formátu – The Biz. The Biz na stagi vystupují Paul French a Violeta. Představí Vám album, které trhlo rekordy - Hypnotica vč. hit singlů Satisfaction a Able To Love.
 

Prezentují také tracky Benassi Bros. I LOVE MY SEX a DON'T TOUCH TOO MUCH. Paul a Violeta se Vám představí v úžasné zvukové a pohybové show. Jejich Performace bývá popisována jako hi-tech, robotic, sexy, sleazy, Kraftwerkish, hot and cool. Toto nezapomenutelné živé vystoupení máte možnost vídat na akcích po celém světě.

Tento večer zároveň oslavíme 8.narozeniny nejdelšího, ale hlavně nejposlouchanějšího rádiového pořadu o taneční muzice – Dance Extravaganza, který každou sobotu na Evropě 2 uvádí Marek Řeřicha. V prestižní anketě Dance Awards získal nevyšší ocenění čtyři roky po sobě – 2001 až 2004.

Crazy performace, autentic videoprojekce, laser, posílený zvuk i světla, 4 naked beautiful girls, 30 amazing gogo a mnohem mnohem více…

Rezervace v.i.p. stolu: +420 732 222 111
Info: Jaroslav Ježek +420 732 221 111 nebo jaja@depo9.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016