PARTYINFO

 

MAY BEE

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
main stage: Stewart Lowman (UK), Mr. 6 (UK), Fake May vs. BB Mike, Machine Funck, Subsist vs. PC, Southeast (live), Kaisersoze, Dave Fish, Ambitech (live), Dave La Creveta (live), Dia:Kiese (live), Phili vs. Navr, Filharmonik vs. Patricia
broken stage: Mr. 6 (UK), X.morph, Nailer, Rybosh, Ender aka Lin Hi, Scart, Lazzna, Broken May, Netix, Vje
house'n'funky stage: Dennes Deen (A), Javas, Leo Lycra, Molczik, T.O.M., Maystream, Fly vs. Tom, Green, Luis & Guga, Pasta, Apolák, Ballyhoo
hardcore'n'schranz stage: Naz-T (A), D!sease (A), Skycraper (HUN), Jay Jay (SK), Skullcrash (live), Nine inch May, Home, Mark Og, Moonrise, Hal 9000, Jadran, Pluschen
click'n'cuts stage: Subsist, Aleph, .hack//MAY (halflive), Monotype (Techno.cz), Click Joe, Diome, Molczik, Dave Fish, Spleen, Bernie, Romano Porni
chillout: Matkore (UK), 32nd May (live), HaWran, Peter Pea, Ambitech (live), Dave Fish, 3 Phazze, Click Joe, Robotech, t.c.o.
Info:
http://www.fleda.cz...
32may@exwired.org
Popis:
vernisáž fotografií Jan Krátký pro May Bee
vstup 90/120 CZK, start 18:30 - end 06:30
 
 
Rozhovor s Mr. Six Rozhovor s Stewartem Lowmanem
9 zahraničních a 43 českých DJs na 6ti stageích
Na dveře nám klepe další pokračování klubové noci (nebo indoorového festivalu, chcete-li) May Bee. Po velkém úspěchu, který tato akce sklidila v loňském roce se nám na brněnské Flédě letos během jediného večera představí úctyhodných 52 DJs z celé Evropy, a to na 6ti stageích. Že jsme blázni? Nikdo netvrdí opak. :)))
 

Main Stage:

Jako headlineři hlavní stage se letos představí umělci z ostrovního království: DJ Stewart Lowman a DJ Mr.6. Naše barvy, tj. barvy hokejových mistrů světa ;-) budou na tomto pódiu hájit: Kaisersoze, Dave Fish, Southeast (LIVE), Ambitech (LIVE), Dave La Creveta (LIVE), Dia:Kiese (LIVE) a ve společných battle setech djové Fake May vs. BB Mike, Machine Funck, Subsist vs. PC, Phili vs. Navr a Filharmonik vs. Patricia. Tak co vy na to? No, řekněte…která indoor party Vám nabídne na hlavní stagi 14 DJs a 3 live-acty? Ale ještě se nezvedejte, pokračujeme…

Broken Stage:

Pro milovníky nerovností jsme připravili pódium, kde nezavadíte o nic, co by nebylo zlomené. Breakbeat, Buben a Basa, Jungle, atd. atd. A kdo to celé bude lámat? Opět Mr.6 z Británie a s ním djové: X.morph, Rybosh, Scart, Nailer, Broken May, Lazzna, Netix, Ender aka Lin Hi a Vje. Už by to asi mělo stačit, jenže my právě začínáme.. :)

Připravena je dále House ’n’ Funky Stage, která bude útočit na slechy housíkářů a dalších mejdanomilovníků. Nefalšované "bootyshakery" do Vás budou prát djové: Dennes Dean (A), Javas, Leo Lycra, Molczik, T.O.M., Luis & Guga, Maystream, Fly vs. Tom, Pasta, Green, Apolák a Ballyhoo. Pánové, držte si klobouky, protože tolik protancovaných střevíců a rozvlněných dámských zadků jako na této stagei jste ještě neviděli.

Hardcore ’n’ Schranz Stage:

Tak jsme nazvali sraz toho nejtvrdšího co středoevropská taneční scéna nabízí. Ty nejaktuálnější tvrďárny z techno dílen přijedou prezentovat DJs: Naz-T a D!Sease z Rakouska, dále Dj Skyscraper z Maďarska, Jay Jay zo Slovenska a samozřejmě krajané, a to ve složení: Skullcrash (LIVE), Nine inch May, Home, Mark Og, Moonrise, Hal 9000, Jadran a Pluschen. Pozor! Tento floor není určen slabším povahám! Pokud nejste milovníky techna toho nejtvrdšího kalibru, vstup je jen na vlastní nebezpečí!! :)

Clicks ’n’ Cuts Stage:

Minimal získává na poli taneční hudby stále silnější pozici a ne jinak tomu bude i na party MAYBEE. Pozvání přijala téměř kompletní špička tohoto stylu v České republice ve složení: Subsist, Aleph, Monotype, Click Joe, Romano Porni, Molczik, Dave Fish, Diome, Spleen, Bernie a .hack//MAY (LIVE). Více netřeba komentovat!

A nebyla by to pořádná party, kdyby chyběl Chill-out, na kterém Vám budou při odpočinku asistovat: Matkore (z UK), HaWran, Peter Pea, 32nd May (LIVE), Ambitech (LIVE), 3 Phazze, Dave Fish, t.c.o., Click Joe a Robotech.

Uff… Co myslíte? Bude to stačit?

Kvalitní zvuk a světelný park jsou na Flédě samozřejmostí. K tomu přibude na Main Stage i 5x4m velká videoprojekce, o kterou se postarají Vjs: Ybuko, Prdow, Radim Prager a Sho. Půlnoční performance mají připravenou členové taneční skupiny DMC dancers a hostující go-go tanečnice.

Vstupné na celou tuto narozeninovou taškařici je 90/120,- Kč.

Partnerem akce je Kamikaze!

Všichni jste co nejsrdečněji zváni!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016