PARTYINFO

 

AIRCROSS

Datum konání:
25.06.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
techno stage - Daho&Ginger, Spyro (unitedmusic), Monotype (Techno.cz,AON), Dialect, Reznyk&Subgate
broken stage - Ghonzales, Akira (oba Shadowbox.cz)
Info:
http://www.crossclub.cz
Popis:
vstup - boys 80 CZK / girls 40 CZK
Line-up:
Techno stage line up :

21:00 - 22:30 Dialect
22:30 - 00:00 SuB-Rez Djs
00:00 - 01:30 Spyro
01:30 - 03:00 DAHO&GINGER
03:00 - ??:?? Monotype
 
 
Profily DJs
Dne 25.6.2005 se v bezkonkurenčním klubu Cross na pravidelné techno party Aircross představí jablonečtí "murder boys" Daho&Ginger v setu ze 4 gramofonů. Dále jim budou sekundovat Djs jako Spyro, Monotype, SuB-ReZ Djs a Dialect.
 

Headlinerem večera je známá dvojka z Jablonce nad Nisou Daho&Ginger. Jejich styl se vyznačuje specifickým zvukem industriálního techna. Excelentně stále kombinují moderní prvky taneční hudby s klasickou EBM a vše ještě zvládají prošpikovat hrubou elektronikou, jak v agresivní, nebo naopak té nejněžnější formě. Jejich vystoupení jste mohli slyšet na těch nejprestižnějších festivalech a parties jako jsou kupříkladu Orion Hall, Cosmic Trip, Citadela, Screaming The Truth a Summer Of Love. Také za našimi hranicemi mají svá pravidelná angažmá. Především v sousedním Německu.

Vedle klasického klubového techna se Daho a Ginger zabývají Intelligent Dance Music a elektronickou scénou. Už více jak pět let provozují obchod a distribuci nula2 což představuje nepřetržitý, vynikající zdroj nové hudby. Daho je dále také recenzentem desek pro časopis Bassline a největší hudební server Techno.cz.
info: www.nula2.cz

Spolu s D&G se představí Spyro, který je Objevem roku 2004 dle ankety CDMA. Spyro začal hrát již v 17 letech. Záhy se pak stává součástí sound systému Reverse DJs, který si rychle získal na severu Čech značnou popularitu. Brzy se jeho jméno objevuje na plakátech vedle jmen špiček světové a domácí techno scény, jako jsou Sven Väth, Jeff Mills, DJ Rush, Luke Slater, Marco Bailey, Felipe, Slobodan, Jacek Sienkiewicz, Diana D´Ruz, Kaisersoze, Lucca nebo Agent. Spyro je v současnosti rezidentem techno seriálu Shotgun, ale je také rezidentem kultovního libereckého klubu Liquid, kde produkuje svou rezidentní noc Dynamic Line. V současnosti je již součástí prestižního bookingu agentury United Music, která má na svém kontě Orion Hall s The Prodigy a ve své minulosti i Creamfields, Orion Hall a mnoho dalších. www.unitedmusic.cz

Další z Djů, který se postaví za gramofony je nemálo známý Dj Monotype, který také reprezentuje skupinu DJs, kteří razí intelektuální a inspirativní formy techna. Jeho sety jsou plné dynamiky, zvratů a temných nálad.

Jeho mixy jsou popisovány jako neustále se rozvíjející příběh. Zároveň se začleňuje do rodiny DJs hrajících minimal techno a clicks'n'cuts. Monotype je rezident nocí serveru Techno.cz Connect Yourself a spoluprácí Connect 2. Se svým record bagem objíždí nejen menší kluby s regionálním významem, ale častěji i větší kluby jako Roxy, RadostFX, Fléda nebo DVD. Jeho jméno mělo místo v line-upech akcí jako United Islands, Hradhouse, Shotgun, Explosion, Foundation.

Monotype měl možnost se představit i v zahraničí. Kromě několika vystoupení na Slovensku, cestoval do Budapešti a Londýna, kde jej hostil klub Kashmir, resp. Public Life. Monotype je bookovaný mateřským serverem Techno.cz a česko-britským AONpromotions.com.
www.techno.cz/booking

K této kvalitní čtveřici bude sekundovat Dj Reznyk spolu s Djem Subgatem ve společném projektu ze 4 gramo "SuB-ReZ Djs", které jste mohli slyšet na minulých dílech Aircossu. Jejich styl hraní ze 4 gramo se vyznačuje kvalitní propracovaností a perfektní sehraností se spoustou scratchí.

Dynamické sety, které hrají jsou plné nečekaných zvratu a kombinace nálad - od temných až po veselejší a komerčnějších záležitostí jako jsou například The Prodigy, Chemical Brothers, Fat Boy Slim a pod. Na taneční scéně nejsou žádnými nováčky. Jejich sety zazněly v klubech po celé ČR jako jsou např. Fleda, Liquid, Fabric, Punto Azul, Paradogs, Block, C-19, Bastion, Shorgun atd. www.scanners.cz, www.dynamic-line.com
 
Další Dj, který se představí na party Aircross si řika Dialect. Pod taktovkou Ghonzálese v DJské škole LIVC začal hrát v roce 2000 a hnací mechanismus byl spuštěn. Každý se ovšem chvilku hledá a ani u Michaela tomu nebylo jinak. První placky z oblasti tech-housu a s melodickým technem vyměnil za slovenské autory a čím dál častěji natáčel hlavu k Birminghamu.

Dnes již nehraje nic co by nemělo nádech B‘hamu v čele s producenty jako Surgeon, Grovskopa, Wavesound, Exium atd. Jeho jméno jste mohli číst v line-upech na nespočetně malých i větších parties po ČR - Bastion, Fléda, Liquid, Comics, Switch , C19 - PuntoAzul, Wakata, Guru, 7Vlků atd. www.scanners.cz

V chill-out zóně nám k poslechu zahraje velice známý Ghonzales, který je především d'n'b DJ, ale jeho hudební rozpětí je mnohem širší. Především v menších klubech je možné si poslechnout i jeho downtempové sety, ve kterých se mísí hip-hop s trip-hopem. Jeho drum'n'bassové sety nejsou stylově vyhraněné, typické je prolínání atmosférických tracků s tvrdšími beaty. Své sety nestaví pouze jen na tvrdosti a snaží se i o rytmickou rozmanitost. Své hraní vždy přizpůsobuje prostředí, ve kterém hraje. V menších klubech jsou jeho sety klidnější a více poslechové.
www.roxy.cz
 
Akira z bookingu Shadowbox je posledním z řádky DJs, kteří se představí na dvou stageich Aircrossu. Hraje již od roku 1998 po celé ČR a Rakousku. Hrál na akcich jako Open Air Fields, Bush, Break4beats atd. Jeho sety se převážně pohybují v rytmu drum'n'bassu, breakbeatu a sem tam hip hopu. Je redaktorem Shadowbox.cz. www.shadowbox.cz

Kontakt: Reznyk 736176373

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016